Botiga d’esports, venda d’articles de senderisme, tèxtils d’estiu i hivern, lloguer de bicicletes de muntanya, esquí …

Ofereixo lloguer d’equips d’esquí, senderisme, surf, esquí de fons i raquetes de neu a una clientela local i turística. Venda de petits accessoris i material d’esquí. Ofereixo una càlida i professional benvinguda als meus clients.

Alimentació general, assortiment de fruites i verdures, pa, celler, formatges, embotits …

Botiga que ven articles específics de muntanya, tèxtils, sabates i accessoris. Venda d’esquí i d’esquí de fons.

Lloguer d’esquí i raquetes de neu Lloguer, de BTT i bicicleta de muntanya elèctrica a l’estiu.

La empresa especialitzada en material i assessorament d’equipació tècnica en ski, esports de muntanya i activitats d’oci outdoor d’alta qualitat i prestacions.

Venda i lloguer de material

La empresa especialitzada en material i assessorament d’equipació tècnica en ski, esports de muntanya i activitats d’oci outdoor d’alta qualitat i prestacions.

Venda de les marques Trek, Mondraker, Ghost i Bombtrack, a més de servei tècnic oficial Shimano i Bosch.
Lloguer d’e-bikes tot terreny, bicicletes de carretera, gravel i btt. Taller especialitzat.

A 2SPORTS, oferim serveis dels 2 esports que més ens agraden i ens apassionen, l’esquí i el ciclisme.

Per realitzar aquest servei, tenim un equip humà format per tècnics titulats en esqui alpí i ciclisme ROPEC: 000225, som socisd’AEPEDI: 257, i ISIA: 2140, a més per garantir els serveis estem registrats com a empresa de turisme actiu, CENS: C-496.

Aquests serveis els oferim al nostre establiment ubicat a Bellver, aquí trobar tot el material necessari, per gaudir, descobrir, aprendre i estimar la natura com ho fem nosaltres.

Ubicació ideal per trobar aparcament i des d’on podràs iniciar les rutes amb comoditat. A més disposem d’una zona per si decideixes portar el vehicle emportar-te les bicicletes i els esquis.

Aquesta web en