Qui Som?

EPirEMed és un projecte de cooperació transfronterer que fa un pas endavant en la integració turística dels territoris del Pirineu oriental a les dues bandes de la frontera entre França i Catalunya.

Mitjançant la col·laboració entre diferents entitats públiques i privades de turisme, Epiremed ofereix productes turístics transfronterers basats en la sostenibilitat, la qualitat i el valor afegit tant per al turista com per al territori, vinculant el turisme rural i de muntanya amb les alternatives de transport sostenible.

El projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) mitjançant el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020), que te com a objectiu reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra.

Projecte Interreg Poctefa

El projecte ha estat cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 20214-2020). L’objectiu del PCTEFA és reformar la integració econòmica i social de la zona fronteritzada Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i medioambientals transfrontereres mitjançant estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

El POCTEFA 2014-2020 constitueix la cinquena generació de suport financer comunitari destinat a reforçar la integració econòmica i social d’aquesta zona. POCTEFA cofinança projectes de cooperació transfronterera dissenyats i gestionats per actors de tots dos costats dels Pirineus i de les zones litorals que participen al Programa preservant el desenvolupament intel·ligent, sostenible i integrador del territori.

Més Informació

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en