Som una entitat associativa, sense ànim de lucre, que tenim per objectiu promocionar els allotjaments rurals i contribuir al desenvolupament turístic sostenible de la Catalunya Rural.

Apropem als ciutadans interessats en gaudir de la Catalunya Rural tots els serveis que els poden oferir els allotjaments rurals, productors artesans, restaurants i empreses d’activitats de cada comarca perquè visquin una experiència inoblidable.

El Parc Natural Regional del Pirineu Català és alhora un territori de 66 municipis i un sindicat mixt que actua per a la vida local. El Parc Natural Regional dels Pirineus catalans és un vast territori de muntanyes i altiplans que té la particularitat de beneficiar-se del sol mediterrani. Per recórrer-lo en la seva extensió, perdre’s a les seves valls o aterrar en un mirador, cada vegada són noves percepcions i sensacions. Els professionals beneficiaris de la marca “Valeurs Parc naturel regional” us donen la benvinguda i us guien en la vostra exploració del patrimoni natural i cultural.

L’Oficina de Turisme de Bolquère-Pyrénées 2000 assegura les missions: recepció, informació, promoció del municipi de Bolquère Pyrénées 2000 i de l’àrea d’esquí Font-Romeu, Pyrénées 2000, animació.
Venda de guies topogràfiques (bicicleta de muntanya – senderisme – raquetes de neu), llicències de pesca.
Activitats de lleure estiu / hivern

Serveis de consultoria, assistència i màrqueting

Notre hôtel restaurant est situé dans les Pyrénées Orientales en haut du Vallespir au cœur du pays catalan. Prats de mollo vous accueille au pied du massif du Costabonne. Cette cité médiévale dont les remparts sont signés Vauban, regorge de curiosités et d’endroits à visiter. Pour votre plus grand confort nos chambres sont équipées de terrasses privées, wifi et parkings gratuits. Vous pouvez découvrir notre restaurant « le Bellavista » ou vous dégusterez des produits locaux réalises par notre chef Denis Visellach

Informació i promoció d’activitats turístiques, culturals i gastronòmiques a la ciutat i comarca de la Cerdanya

Le Mas PY Finca agrícola d’unes cent hectàrees, entre Vallespir i Aspres, sobre Céret, pujant a Llauro, davant de l’ermita de Sant Ferréol, ofereix una magnífica vista panoràmica. Terra àrida d’Aspres, ofereix un terrer, valors gustatius als nostres productes. Le Mas PY porta més de 30 anys dedicant-se a l’agricultura ecològica. Vam ser els majors productors de cireres ecològiques a Céret i la regió. Després d’haver exportat les cireres, treballant amb els majoristes de St Charles durant anys, els cirerers han envellit i ara ens especialitzem en cireres seques, subministrem a Olivier Bajard, campió del món d’oficis de postres, pastisser del Meilleur Ouvrier de France i altres venem al detall. Poc a poc, les oliveres (2.500 arbres) van succeint els cirerers, de manera que produïm diferents olis d’oliva verge extra, amb caràcter. Els monovarietals de la regió, l’Olivière i l’Arbéquine. La Picholine es barreja amb varietats conegudes a Espanya com Picual i Manzanilla. Finalment, la nostra barreja de Mas Py, varietats conegudes a Itàlia, Frantoio i Leccino amb característiques afruitats i de pebre. La Frantoio du Mas Py va guanyar el 2018 la Medalla d’Or al Concurs Nacional de Draguignan. A la cria, els porcs negres ibèrics es burlen sota les suredes i les garrigues. La saborosa carn es troba en forma de diferents verrines, en particular el Pâté du Mas Py, ben apreciat, després el paté de cap, rillettes, embotit de ceba, embotits, carns fresques, garrins i la seva paella per a esdeveniments. També tenim un ramat d’ovelles i un ramat de cabres que recorren les diferents parcel·les. A la primavera, criam bens i nens a la garriga, per obtenir carn tendra i perfumada. Finalment, treballant amb l’Institut Nacional de Lieja, collim el suro i tenim rucs per netejar els surers. Són els ases del Mas Py, uns quinze, la majoria catalans! Venem els nostres productes directament a la granja i, per descomptat, a diferents botigues de la regió. Entreguem dins de la regió i enviem fora de la regió. Donem la benvinguda a la granja per presentar els nostres productes, el nostre saber fer, el nostre domini, i també per degustar, i reservant molt més …! Venda a la granja de dilluns a divendres de 9.00 a 12.00 i de 14.00 a 17.00 i en temporada divendres fins a les 19.00. www.biopy.com Le Mas Py, Google maps: SCEA Biopy GPS 42 ° 31’38.40 N – 2 ° 43’56.91 E

Fidel a la seva imatge, el nostre complex es modernitza i avança serenament cap al futur. Imprescindible complex turístic de les “Neiges Catalanes” des de fa més de 40 anys, seguim i sempre posem l’hostaleria i els serveis al centre de les nostres accions: noves eines de venda en línia, noves àrees de relaxació, noves àrees de joc, … Actiu, esportiu, natural i humà … Ho tenim tot per seduir-te!

El RETP Mont-Louis s’encarrega de la gestió de l’Oficina d’informació turística del reducte de Mont-Louis. Però també la programació i animació d’esdeveniments culturals. A més de visites guiades a la ciutadella, la ciutat i les seves fortificacions. El RETP també s’encarrega del manteniment i millora de les fortificacions catalogades per la UNESCO.

La missió de l’oficina de turisme és “la recepció, informació i promoció del turisme” a tot el territori cerdà dels Pirineus, és a dir, la promoció de 19 municipis per al públic o els visitants, que van des de simples locals fins a excursionistes de dia a turistes.

L'oficina de turisme comunitari de Perpinyà Mediterrània es va crear el 2018, la seva competència s'estén als 36 municipis de la metròpoli de Perpinyà, un territori que ofereix moltes i variades característiques, amb un costat "Mar", "Ciutat" i " Terra ". Una destinació històricament poc afectada pel desenvolupament industrial, una possibilitat que avui li permet tenir magnífics béns naturals i zones protegides que la fan tan rica. Perpignan Méditerranée Tourisme s’encarrega de la recepció, informació i promoció turística, 8 oficines d’acollida estan repartides pel seu territori (Perpinyà, Canet en Rosselló, Le Barcarès, Ste Marie la Mer, Torreilles, Rivesaltes, Tautavel, Estagel).

La nostra empresa … Una passió pel mar, una història familiar. A la família HUBERT som mariners de pare a fill … Des de petit, Guilhem ha navegat al costat del seu pare Patrick i el seu avi Louis. Als 8 anys se li va iniciar la pràctica del busseig i la vela. Des dels 15 anys va treballar al costat del seu pare per a les dues empreses que gestionava: Pro-Sub-Mer, un reconegut centre de busseig a França, i la companyia naviliera Rosselló Croisières, creada el 1986. Guilhem és el titular del seu primer capità llicència el 2006. Després va marxar a treballar a prestigioses companyies marítimes franceses. Després de 3 llargs anys, va obtenir el diploma UMS de Capità 3000 i el 2010 va crear la companyia naviliera CTM Croisières. Adquireix La Belle Aude, un dels darrers vaixells de transport de passatgers de fusta aprovats per Bureau Véritas, que va celebrar el seu 50è aniversari el 2019. La construcció del Marilou va començar el 2011 a la drassana Martinez de Saint-Cyprien. Aquest vaixell ràpid i còmode ofereix múltiples possibilitats de servei. La nostra col·laboració amb el Rosselló Croisières ens ofereix múltiples possibilitats de viatges marítims des de Leucate i tots els ports de la costa catalana: Le Barcarès, Canet-en-Rosselló, Saint-Cyprien, Argelès, Cotlliure, Port-Vendres i Banyuls. Ofereixen sortides regulars d’abril a octubre per a particulars i serveis adaptats per a grups: tarifes especials en sortides programades, privatitzacions i serveis a mida per a diversos esdeveniments: seminaris, còctels, bufets, celebracions familiars, incentius, equipaments … L’equip està format per personal de temporada, a qui l’empresa vol conservar d’una temporada a l’altra: capitans i mariners qualificats, agents de bitllets a les zones de recepció dels diferents ports, personal i gestors de les oficines. A finals de 2019, el nostre amor per la feina ben feta es va veure recompensat amb l’obtenció de les etiquetes Quality Tourism & Occitanie Sud de France. Els nostres serveis: creuers i viatges per mar per descobrir la Côte Vermeille i la Costa Brava (Espanya). Totes les nostres passejades es comenten i ressalten el patrimoni natural i cultural català. Sortides d’observació de dofins, etiquetades Sortides de natació d’observació de balenes a la cala de Paulilles, llançadores a Cotlliure, Banyuls. Creuers a Port-Bou, Cadaques (possibilitat de viatges d'anada per a excursionistes). Focs artificials vistos des del mar, llançadora per a la festa de la verema a Banyuls.

El centre d’interpretació del Pais del Esterregalls, és un espai cultural, didàctic i lúdic, pensat per a totes les edats, on hi podreu descobrir una necròpolis de l’edat mitjana i unes restes del barri baixmedieval d’All. Els més petits, podran gaudir de l’experiència de convertir-se en arqueòlegs.
També hi trobareu informació del municipi, des de la prehistòria fins als nostres dies i podreu conèixer com vivíen els nostres padrins/es, així com descobrir els llocs d’interés que us oferim, senders i activitats per a totes les edats.
Finalment, podreu conèixer un paratge d’un valor únic a tot el Pirineu: els Esterregalls. I podreu gaudir d’un circuit caminant a través d’una zona àrida de colors grocs, ocres i vermellosos caracteritzada per la presència de xarragalls.

El centre d’interpretació del Pais del Esterregalls, és un espai cultural, didàctic i lúdic, pensat per a totes les edats, on hi podreu descobrir una necròpolis de l’edat mitjana i unes restes del barri baixmedieval d’All. Els més petits, podran gaudir de l’experiència de convertir-se en arqueòlegs.
També hi trobareu informació del municipi, des de la prehistòria fins als nostres dies i podreu conèixer com vivíen els nostres padrins/es, així com descobrir els llocs d’interés que us oferim, senders i activitats per a totes les edats.
Finalment, podreu conèixer un paratge d’un valor únic a tot el Pirineu: els Esterregalls. I podreu gaudir d’un circuit caminant a través d’una zona àrida de colors grocs, ocres i vermellosos caracteritzada per la presència de xarragalls.

Classificada en la categoria II, l’Oficina Intercomunal de Turisme del Vallespir compta amb 6 empleats fixos, un equip reforçat durant el període estival, i rep unes 25.000 persones cada any, atén les sol·licituds per correu electrònic i trucades telefòniques en 3 idiomes estrangers. L’OTIV també aposta per un enfocament de qualitat per tal d’assegurar un nivell d’acollida i serveis d’excel·lència. L’OTIV té una zona de recepció adequada per a persones amb mobilitat reduïda, un amplificador de so per a persones amb discapacitat auditiva i un racó infantil. Les tauletes amb accés gratuït a Internet, un GIDOPHONE protegit per codi i una zona de relaxació que els permet consultar les ofertes i veure les pel·lícules promocionals del territori es posen a disposició dels nostres visitants.

Oficina de Turisme Intercomunal que reuneix 12 municipis i 7 BIT. El nostre enfocament de qualitat incorpora un enfocament de desenvolupament sostenible. 3 de les nostres oficines ofereixen lloguer de bicicletes, incloses les bicicletes elèctriques. Oferim aplicacions per a esports i diversió al voltant dels esports a l’aire lliure i del descobriment del patrimoni. Les nostres oficines tenen l’etiqueta Accueil Vélo et Vignobles et Découvertes.

La Casa d’Art Romànic és una exposició permanent que presenta el patrimoni romànic de Saint-André i l’art romànic del Rosselló. Activitats i entreteniment planificats regularment. Els textos, la pantalla tàctil i els jocs permeten a tots els públics descobrir el patrimoni del territori d’una manera divertida i interactiva!

El càmping de la estació us dóna la benvinguda tot l’any, la proximitat de les estacions d’esquí de la Cerdanya, Andorra i Espanya us permet passar dies agradables a les pistes. A la primavera us esperen fantàstiques rutes de senderisme i un gran moment de felicitat anant a relaxar-vos als banys d’aigüa calenta de Cerdanya, sense oblidar les activitats de forta sensació. Delphine i Fabien us donen la benvinguda

Gaudeix i desconnecta a la natura tot gaudint del patrimoni cultural de valor incalculable.

El Ripollès és sinònim de natura. Situat al Pirineu de Girona, un lloc idíl·lic on contemplar una gran varietat de paisatges que canvia de colors cada època de l’any. T’agrada el senderisme? Un gran ventall de senders, des d’agradables caminades familiars fins a travesses de llarga durada i de més dificultat.

Si vols descobrir els passats d’aquesta terra, viatjaràs fins als orígens de Catalunya visitant algun dels monestirs romànics. Visita algun dels pobles, tots ells d’un encant inexplicable, envoltats d’un gran patrimoni cultural; esglésies, ermites i castells…

Per conèixer les costums i tradicions, visita els museus i centres d’interpretació. El Museu Etnogràfic de Ripoll, et convida a fer un recorregut pel passat recent i descobrir la identitat del territori.

Fes de la teva estada, una història al Ripollès!

Un gran ventall d’activitats al Ripollès! No et perdis els parcs d’animals i d’aventures: Molló Parc i Estiula Aventura. Activa’t amb la gran diversitat d’esports a l’aire lliure, desafia les altures amb la via ferrada de la Roca de la Creu, reviu l’edat antiga per la via romana del Capsacosta o perd-te enmig de boscos frondosos amb rierols que formen gorgs i salts d’aigua naturals. Pedala per les vies verdes, descobreix mil i un senders o gaudeix de miradors excepcionals.

Després de tanta activitat, recupera forces en algun dels 160 restaurants del Ripollès. Degusta la gastronomia tradicional, que, gràcies als cuiners i les cuineres, omplen de matisos els plats i apropen el paisatge a la taula.

Per acabar el dia, t’esperen més de 400 allotjaments, alguns dels quals disposen de magnífics espais de benestar i spa, perquè descansis i desconnectis envoltat de natura. La qualitat dels serveis i el tracte dels professionals et faran sentir com a casa.

 

 

L’Associació Centre d’Educació Ambiental Alt Ter és una entitat del Ripollès que va crear-se, ara fa 20 anys (el 14 d’abril del 2000), amb la finalitat de fomentar actituds de respecte i protecció del patrimoni natural i cultural de la zona del Pirineu oriental, a través de la divulgació i la descoberta dels seus valors.
Des del vessant de turisme, gestiona equipaments i realitza visites guiades al patrimoni cultural i natural de la comarca. A més d’activitats d’educació ambiental a centres educatius i campanyes de sensibilització local i projectes de divulgació i conservació del patrimoni cultural i millora de l’entorn natural.

Hostal bar i restaurant situat al l’estany de la Bollosa a 2000 metres sobre el nivell del mar, a l’inici de moltes excursions en un lloc extraordinari envoltat de diversos llacs i al peu del mont Carlit (pic més alt del departament dels Pirineus orientals)

menutsEXPERIENCE neix per convertir-se en la plataforma de Catalunya on trobar les millors experiències #familyfriendly per fer en família. Una plataforma on poder RESERVAR/COMPRAR entrades i experiències.

Volem oferir un producte de proximitat, descobrir noves propostes que no deixin indiferent a les famílies, sempre buscant experiències de qualitat, proximitat, sostenibles i que ajudin a crear un impacte positiu sobre el territori, ajudant a la desestacionalització del turisme de la zona on ens trobem.

L’any 2008 es va fundar Tu i Lleida amb l’objectiu de crear una consultoria turística i agència de viatges receptiva especialitzada en Catalunya, i especialment a la Serra del Montsec (Noguera). La nostra finalitat és poder atendre d’una manera diferent i més especial als nostres clients d’una forma més reduïda, per tal que puguin experimentar més i noves sensacions. Ens hem establert a Os de Balaguer, des d’on gestionem les reserves a tot el territori. També, fem les visites guiades al Castell Os Malignum Castrum, al Museu de Campanes de Catalunya, a la Balma dels Vilars (Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), el Centre d’Interpretació de l’Energia i la Geologia de la Presa de Canelles, i la Casa Natal de l’artista surrealista Leandre Cristòfol. D’altra banda, la consultoria Tu i Lleida està especialitzada en la creació i comercialització de productes turístics, amb la capacitat d’analitzar i desenvolupar projectes basats en la realitat actual i potencial d’un territori, des de l’acció operativa fins a l’estratègica.

Vam néixer el 2008 com a Turismon després d’una llarga trajectòria al sector turístic i al 2015 vam constituir el grup Turismon Travel S.L per la gestió externalitzada de destins i empreses turístiques. Fundadors de Girona Guide Services (GIGS Girona) i organitzem Visites Guiades amb segell propi. Aprofitant la nostra vinculació generacional i estima per aquesta terra, donem resposta a la ‘crida del compartir’.
Som Agència de Viatges Receptiva i Guies Oficials acreditats per la Generalitat de Catalunya, que mostrem el nostre territori a través dels seus paisatges d’estampa. Ens acompanyen amagats poblets de conte, d’herència romànica i medieval. Valorem enormement la implicació dels ciutadans locals, que ens acompanyen de la mà cap als tresors que amaga el nostre petit país: Catalunya. Promovem un turisme de qualitat i respectuós; dinamitzador de l’activitat turística local. Donant suport a la posada en valor del caràcter identitari de cada lloc, perseguim una immersió cultural a través de la seva tradició i els seus patrimonis, gastronòmic, arquitectònic i natural. Potenciem la interacció lúdica, pedagògica i divertida en petits llocs singulars i de gran bellesa. Ser pionera d’un turisme respectuós, sostenible i de qualitat. Per això treballem perquè els nostres convidats coneguin ‘casa nostra’ de manera pedagògica i divertida. Crear experiències familiars a mida tenint molt en compte les apetències dels nostres convidats. La nostra passió pel territori, la seva gastronomia, naturalesa i etnografia ens porten a crear experiències enriquidores. Viatges per al record. Apropar-vos a experiències úniques a la selecció de “petits grans llocs”. Abastem des de petites referències locals fins a grans ítems de reconeixement mundial.

El Palau de l’Abadia, antiga residència dels abats, tal com ara el veiem és el resultat d’una llarga successió de construccions i reformes que comencen al segle XIV quan l’abat Pere de Soler dóna forma a les dependències del Monestir ja existents, on ell mateix residia. Serà un altre abat, Arnau de Vilalba, qui al segle XV ennoblirà el casal amb elements d’estil gòtic i la construcció del petit claustre que comunica les diferents parts del Palau.

Actualment, el Palau de l’Abadia, totalment rehabilitat, acull l’Oficina de Turisme, el Centre d’Interpretació del Mite del Comte Arnau, que forma part del projecte “Terra de Comtes i Abats”, l’Espai Art l’Abadia, l’exposició permanent de maquetes “Romànic, una volta pel Ripollès” i un conjunt de sales polivalents on s’hi estableix una àmplia programació cultural, com conferències, presentacions i exposicions diverses.

Turisme Garrotxa és una associació privada sense afany de lucre integrada per representants del sector turístic privat i públic de la Garrotxa. Turisme Garrotxa treballa per a la millora de la competitivitat dels seus socis i membres oferint serveis d’informació, orientació, assessorament, formació, promoció de l’oferta turística, disseny de productes turístics i suport a la comercialització. Turisme Garrotxa promou, representa i coordina, de forma participativa, un model de desenvolupament turístic sostenible arrelat al territori, que combina el respecte pel medi ambient amb les necessitats i expectatives de les entitats, empreses i municipis que reben els seus serveis. En formen part tots els ajuntaments de la Garrotxa, el Consell Comarcal de la Garrotxa, el Consorci de l’Alta Garrotxa i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Pel que fa al sector privat, Turisme Garrotxa té convenis signats amb l’Agrupació de Cases de Colònies de la Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació d’Allotjaments Rurals de la Garrotxa. També disposa d’acords de col·laboració amb l’Associació de Turisme i Comerç de la Vall d’en Bas, l’Associació de Placers de la Plaça Mercat d’Olot, l’Associació de Comerciants d’Olot i l’Associació de Turisme Rural de la Garrotxa. Turisme Garrotxa presta una cartera de serveis bàsics a totes les empreses associades, i també disposa d’una extensa oferta de serveis a la carta, el més destacat dels quals és el Servei d’Innovació i Producte, orientat a la comercialització tot millorant la qualitat de les empreses a través de l’acreditació amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS). L’impuls d’un turisme sostenible i de qualitat és l’objectiu principal de Turisme Garrotxa i que ja apareix recollit als seus estatuts. Turisme Garrotxa aplica amb èxit, des de l’any 2001, la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), com a marc de totes les actuacions, fomenta la difusió d’una informació de qualitat, i des de 2009 ofereix l’aplicació de la CETS a les empreses turístiques.

La nostra oficina de turisme és la primera intercomunal que va sorgir al departament. Reuneix 19 municipis, la capital dels quals és la ciutat de Tuïr. Per tant, gestionem un territori de 230 km², de prop de 20.000 habitants. Els Aspres signifiquen “àrids” en català. El nostre territori té molts paisatges contrastats on el patrimoni i la gastronomia es barregen. Es troba als contraforts del Canigó i ofereix magnífiques vistes al mar. El nostre territori està ple de petits pobles plens d’encant, esglésies i capelles romanes. La capital dels Aspres, Tuïr, és una ciutat dinàmica i cultural amb moltes botigues. Molt a prop, Castelnou, un poble medieval, classificat entre els pobles més bells de França, és la llavor dels nostres Aspres. La flora és força variada, des de vinyes fins a horts i sureres i matolls a les altures. Els Aspres també són un territori gurmet: tenim molts petits productors (mel, ànec, cargols) i molts viticultors a IGP, però també i especialment a AOP Côtes du Roussillon i Côtes du Roussillon Els Aspres per alguns.

Oficina de Turisme del Municipi de Puigcerdà .

Informació turística del Pallars Sobirà que pertany al Consell Comarcal.

L’equip de l’Oficina de Turisme del Pallars Sobirà disposa de material publicitari de la comarca, com per exemple pòsters, publicacions de fullets, material per
imprimir els seus programes i fotografies, entre altres. I també suggeriments i informacions detallades per ajudar a vendre millor les valls de l’Alt Pirineu.
Facilita:
• Assistència als operadors turístics.
• Fires professionals i de públic en general.
• Viatges de familiarització.
• Jornades de formació.
• Visites i contactes amb els proveïdors turístics.
• Enviament de newsletter amb les novetats del sector
• Presentacions dels diferents productes i destinacions
• Enviament de material informatiu.
• Lloguer de sales de formació i sales de conferències a l’Oficina de Turisme.

Facilita informació comarcal a les diferents plataformes a nivell de l’Alt Pirineu, Pirineus, Diputació de Lleida i Agència Catalana de Turisme.

Àrea de turisme de l’ajuntament de Roses dedicada a l’atenció al visitant i alhora a la promoció turística de la destinació mitjançant el disseny, l’estructuració i posada en valor dels recursos patrimonials.

Aquesta web en