Som una entitat associativa, sense ànim de lucre, que tenim per objectiu promocionar els allotjaments rurals i contribuir al desenvolupament turístic sostenible de la Catalunya Rural.

Apropem als ciutadans interessats en gaudir de la Catalunya Rural tots els serveis que els poden oferir els allotjaments rurals, productors artesans, restaurants i empreses d’activitats de cada comarca perquè visquin una experiència inoblidable.

L’Oficina de Turisme de Bolquère-Pyrénées 2000 assegura les missions: recepció, informació, promoció del municipi de Bolquère Pyrénées 2000 i de l’àrea d’esquí Font-Romeu, Pyrénées 2000, animació.
Venda de guies topogràfiques (bicicleta de muntanya – senderisme – raquetes de neu), llicències de pesca.
Activitats de lleure estiu / hivern

Informació i promoció d’activitats turístiques, culturals i gastronòmiques a la ciutat i comarca de la Cerdanya

Oficina de Turisme Intercomunal que reuneix 12 municipis i 7 BIT. El nostre enfocament de qualitat incorpora un enfocament de desenvolupament sostenible. 3 de les nostres oficines ofereixen lloguer de bicicletes, incloses les bicicletes elèctriques. Oferim aplicacions per a esports i diversió al voltant dels esports a l’aire lliure i del descobriment del patrimoni. Les nostres oficines tenen l’etiqueta Accueil Vélo et Vignobles et Découvertes.

Oficina de Turisme del Municipi de Puigcerdà .

Oficina d’informació turística.

Oficina de turisme municipal. Servei d’atenció presencial, telefònica, per mail… Servei de botiga turística (marxandatge amb articles relacionats amb el territori). Servei de visites guiades. Servei d’autoinformació. Espai per descansar. Oficina adaptada per a cadires de rodes.

Oficina de Turisme que ofereix orientació i suport global als usuaris turístics per a la seva estada i els faciliten informació i prestacions relacionades amb l’allotjament, el transport, els serveis, patrimoni, paisatge, els espectacles i la resta d’activitats relacionades amb la cultura i el lleure de Figueres, la comarca de l’Alt Empordà i la província de Girona de manera rigorosa i alhora personalitzada, adaptant-nos a cada perfil de visitant.
Gestionem i difonem la informació dels recursos turístics del nostre territori de manera presencial i també telemàtica per telèfon i correu electrònic i a través de les xarxes socials i la pàgina web.

El centre acull l’Oficina de Turisme i el Museu de la Vila, espai interactiu i dinàmic on es fa difusió de la figura del Cronista Ramon Muntaner, de la Peralada medieval i de les riqueses paisatgístiques i culturals de l’Empordà. El Museu exhibeix peces arqueològiques aparegudes a Peralada, com peces de ceràmica, la matriu de segell del vescomte Guillem de Castellnou o el gran quadre d’història, “L’Heroïna de Peralada”, d’Antoni Caba i Casamitjana. La Sala d’Actes acostuma a acollir exposicions de pintura, dibuix o fotografia. Finalment, el conjunt escultòric del claustre de Sant Domènec, únic vestigi restant d’un convent d’agustins fundat al segle XI, conserva columnes i capitells amb escenes bíbliques i profanes de gran força expressiva, acabat de restaurar.

SANTA PAU, VILA MEDIEVAL ENTRE VOLCANS.

Santa Pau gaudiràs d’un paisatge medieval i natural únic. Al cor de la Garrotxa i del Parc Natural descansaràs, gaudiràs i desconnectaràs.

Santa Pau és un dels pobles medievals amb més encant de Catalunya. Al cor de la zona volcànica de la Garrotxa, t’espera per revelar-te els seus secrets, llaurats en muralles i carrerons empedrats.

Deixa’t seduir per una de les places porticades més ben conservades de Catalunya i degusta els famosos Fesols, distingits amb la Denominació d’Orígen Protegida.

Viatjar a Santa Pau suposa una immersió en un paisatge únic de boscos singulars i cràters volcànics. Gaudiràs de panoràmiques de gran bellesa, on el verd infinit es fon amb el negre del basalt i els tons de coure de la lava, que fa milions d’anys modelaren aquesta zona de l’interior de Catalunya.

DEIXA’T SEDUIR PEL PATRIMONI MEDIEVAL DE LA VILA.

Descobrir el patrimoni arquitectònic que s’amaga entre volcans, fagedes i colades de lava és una experiència que has de viure. A Santa Pau podràs passejar per seva vila medieval, construïda fa més de 700 anys i viure, ara i aquí, la teva història!

Oficina de turisme municipal.

Saint-Cyprien té el segell Ville Fleurie. També és una ciutat verda. La ciutat ofereix espais emblemàtics en termes de paisatges, amb preexistències naturals i humanes més o menys sensibles que constitueixen la base de la seva identitat. Sense pretendre ser exhaustiu, el que té el seu lloc en el diagnòstic, citeu el més específic; Els Jardins des Plantes, La Prade, Le Port, Las Parts, les zones protegides per la llei de costes, la península dels Capellans, el cordó de les dunes dels Capellans fins al Mas Larieu, els prats salats vinculats a l’estany, els prats humits amb jacint romà, certes zones boscoses, altres zones encara mantingudes avui en dia per pràctiques agrícoles, el centre històric, les platges, els diversos teixits urbanitzats.

L’Oficina de Turisme de Girona té l’objectiu d’acollir i assessorar a les persones usuàries que arriben o resideixen a la nostra ciutat, facilitant-los la informació necessària per donar a conèixer, d’acord amb les seves preferències, l’oferta de recursos, productes i serveis relacionats amb la cultura i el lleure de la ciutat de Girona, la seva demarcació i Catalunya. També facilitem la reserva i comercialització d’aquests productes i serveis prestats per empreses i entitats del nostre territori i informem sobre els drets i deures de les persones usuàries turístiques. Les consultes poden ser ateses de forma presencial a l’oficina, per correu electrònic, telèfon i a través del xat en directe de www.catalunya.com.

Als peus de la Serra de Bellmunt Almenara, Penelles es la porta del sud-est de la comarca de la Noguera, on comença la plana de Lleida. A dia d’avui, Penelles pot presumir de ser el poble amb més murals per habitant de tot Catalunya gràcies al GarGar Festival.
El festival de murals i d’art rural té per objectiu aportar al poble una injecció de vida i de combatre el despoblament. La iniciativa, que vol difondre la cultura artística al món rural, ha fet de Penelles tot un referent. Amb un centenar de murals distribuïts per tot el poble, es valora, s’impulsa i es dona visibilitat tan a artistes locals com internacionals.

Oficina de turisme de la Vall de Ribes inscrita a la xarxa d’Oficines de Turisme de Catalunya. Oberta tot l’any de dimarts a diumenge. Oficina de referència en el territori.

Punt d’informació turístic de les Valls d’Àneu.

Juntament amb l’oficina municipal de turisme, estem a la vostra disposició per oferir-vos qualsevol informació que necessiteu durant la vostra estada dels nostres principals atractius turístics tant de les nostres valls com de la comarca del Pallars Sobirà. Podeu consultar també informació sobre allotjaments, restaurants, horaris transports i activitats.

Facilitem assistència als operadors turístics que ens vulguin visitar per tal de realitzar viatges de familiarització.

 

Oficina d’informació turística, gestió d’esdeveniments esportius i congressos, creació de producte, venta d’entrades…

Oficina de Turisme del Solsonès
Situada a la carretera de Bassella, número 1 de Solsona, promociona i ofereix informació turística de la comarca del Solsonès i del territori en general.
Les seves instal·lacions acullen un centre d’interpretació turística del Solsonès i també l’Espai del Ganivet.

Aquesta web en