La brasserie l 'art de la joie és una fàbrica de cervesa però també un lloc de convivència amb el seu bar, els seus concerts setmanals, així com el seu celler de vins i cerveses del departament. Restauració petita amb productes casolans.

L’Hotel Gran Sol de Solsona és un hotel de 3 estrelles, situat a la bella i pintoresca ciutat  medieval de Solsona, títol atorgat l’any 1594 per Felip I. Aquest Hotel, construït l’any 1970 com a edifici d’activitats de lleure i turisme, disposa de 50 habitacions àmplies i lluminoses on podrà descansar còmodament després de visitar la ciutat, fer senderisme o fer una ruta gastronòmica com un solsoní més.

L’hotel compta amb dues propostes gastronòmiques delicioses, l’hamburgueseria Mesigual que disposa de llar de foc i d’una terrassa amb vista a la piscina i el jardí i el Restaurant Gran Sol amb una proposta de cuina mediterrània i moderna amb menú diari i de cap de setmana. A les nits d’estiu podrà gaudir d’esdeveniments inoblidables a la pèrgola del nostre jardí.

També compta amb sales de reunions, que estan habilitades amb tots els audiovisuals necessaris. El nostre recinte està completament vinculat amb la comarca i podrà realitzar activitats com kayak, esquí alpí, volar en globus i moltes més a un preu reduït si s’allotja amb nosaltres.

Aquesta web en