Si la vall de Barcedana és una vall d’oliveres, el nostre producte estrella ha de ser, lògicament, l’oli d’oliva, un oli d’una categoria excel·lent, obtingut directament de les oliveres centenàries de la Vall, autòctones de la zona, i només mitjançant procediments mecànics i amb premsa d’esportins (fins fa ben poc, encara usàvem els rulls de pedra per moldre les olives).
Produïm un oli de gran qualitat, amb criteris d’agricultura integrada i premsat tradicional. Conserva unes propietats organolèptiques (aroma, sabor…) excepcionals, sense defectes. I amb tots els nutrients naturals que ens aporta l’oliva (polifenols, antioxidants, …).

L’oli de casa Roca es comercialitza en ampolles de quart, d’1, de 2 i de 5 litres, en envàs de plàstic, i de tres quarts de litre en ampolla de vidre.

La nostra família ha tingut cura de Casa Roca i les seves terres des de temps immemorial. I les noves generacions es preparen per a pendre el relleu mantenint la tradició i el bon fer en els productes.

Vicenç i Petit ViP és una petita cerveseria artesanal ubicada en l’antiga casa familiar a la plaça Major de Bellestar, poble situat al municipi de Montferrer i Castellbó, dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Seguint la tradició cervesera i sense perdre l’objectiu d’obtenir cerveses totalment artesanes, elaborem les nostres cerveses amb productes naturals, de qualitat i sobretot, amb la nostra estimable aigua del Pirineu que li aporta una considerable riquesa.
Cal remarcar que les nostres cerveses no contenen ni additius ni conservants, totes embotellades una a una, sense filtrar ni pasteuritzar, això fa que s’aconsegueixi un resultat que garanteix un sabor únic i ple de matisos, com qualsevol producte artesà.
Elaborem 5 varietats clàssiques, ViP Rossa, ViP Blat, ViP Bruna, ViP Fosca i durant l’hivern, la ViP Lager. I aquestes, estan acompanyades de les especials, ViP Set Inferns, ViP Rocs de Mitxela, dues cerveses geogràfiques plenes de riquesa com els llocs que representen. I per acabar, ens permetem jugar amb colors i gustos, amb la ViP Beermella i la ViP Lavanda com diuen els seus noms.
I a part dels ingredients necessaris per obtenir una bona cervesa, hi posem molta dedicació, estima i passió pel que fem. Un fet que donem molta importància, es que estem molt arrelats al nostre territori i estimem la terra que ens envolta, i això es veu reflectit en les nostres cerveses, alguns dels ingredients són plantes aromàtiques autòctones. Fins i tot, les nostres cerveses especials et conviden a recórrer i a defensar els camins de la nostra memòria, a conèixer els racons de la zona que envolta el nostre taller.

Mas Py Finca agrícola, des de fa més de 30 anys en Agricultura Ecològica, més de cent hectàrees, davant de l’Ermitage St Férréol, ofereix una magnífica vista panoràmica entre França i Espanya, a 25 minuts de Thuir, a pocs quilòmetres de Céret.

 

Terreny excepcional entre Aspres i Vallespir, saber fer i tradició:

– Productor-recol·lector, d’oli d’oliva verge extra ecològic (monovarietat i cupatge), medallistes

– Productor de cirera: el seu vaixell insígnia, la cirera seca; però també tiges de cirera, pinyols de cirera (ampolla d’aigua calenta seca)

– Criador de porcs ibèrics i la seva saborosa carn, carn fresca de temporada, garrins, també disponible en verrines (receptes tradicionals del Mas Py), embotits (pernil, embotits).

– Criador de xais i cabrits (carn fresca a la primavera i l’estiu).

 

El nostre ramat d’ases catalans neteja els nostres boscos d’alzines sureres, i treballem estretament amb l’Institut National du Liège, a Vivès. Els nostres plantejaments ecològics tenen com a objectiu preservar el nostre bell patrimoni del Mas Py.


La Boutique Mas Py està oberta tot l’any, a la finca: De dilluns a divendres de 9.00 a 12.00 i de 14.00 a 17.00 – en temporada d’estiu de 9.00 a 12.00 i de 15.00 a 19.00 (o a petició).


Per als vostres esdeveniments, podem compartir amb vosaltres aquest entorn excepcional (lloguer d’habitacions, locals, cuina a l’espit – rostisseries, etc.).


Els nostres socis: Les Toques Blanches du Roussillon, Olivier Bajard, restaurants, etc.


Els nostres productes també es venen a botigues locals i altres.

SCEA BIOPY | Le Mas Py | Route de Llauro | 66400 CERET / OMS
Tél. : + 33 (0) 4 68 87 45 25 / +33 (0) 6 76 86 80 09
Mail : info@biopy.com | Site Web : www.lemaspy.com

Aquesta web en