De la passió per la cervesa artesana neix CTretze Pirineus, un projecte de joves emprenedors que, amb il·lusió per presentar un producte de qualitat i moguts per l’esforç diari, han tret al mercat aquesta cervesa.
Amb la nostra cervesa volem oferir un ventall més ampli de possibilitats de degustació dels productes cervesers, més enllà del que s’ha tingut fins ara, ja sigui delectant al consumidor amb les nostres varietats, oferint plaers i gustos inoblidables, o al restaurador que busca poder oferir un producte de qualitat per a poder servir juntament amb els seus àpats a tot aquell visitant que ve a gaudir del potencial que poden oferir les nostres comarques.

Amb uns objectius clars i creient que la fidelització dels nostres clients és la nostra raó de ser, generem així una autoexigència que ens diferència de la resta.

Conscients de que aquest món cerveser s’està començant a obrir camí a la nostra terra i cultura, des de la comarca del Pallars Jussà volem oferir el nostre producte amb la millor selecció de la nostra terra: aigua, malta i llúpul.

Cerveses Perot, petit obrador situat a Penelles (La Noguera) entre Balaguer i Tàrrega, Ens va despertar la inquietud d’elaborar i consumir des de la proximitat, mantenint un producte fresc i natural. Ens mou l’objectiu de donar a conèixer de més a prop el producte i els productors. Oferim una experiència sensorial en un entorn rural, ideal per degustar i gaudir.

Vicenç i Petit ViP és una petita cerveseria artesanal ubicada en l’antiga casa familiar a la plaça Major de Bellestar, poble situat al municipi de Montferrer i Castellbó, dins del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Seguint la tradició cervesera i sense perdre l’objectiu d’obtenir cerveses totalment artesanes, elaborem les nostres cerveses amb productes naturals, de qualitat i sobretot, amb la nostra estimable aigua del Pirineu que li aporta una considerable riquesa.
Cal remarcar que les nostres cerveses no contenen ni additius ni conservants, totes embotellades una a una, sense filtrar ni pasteuritzar, això fa que s’aconsegueixi un resultat que garanteix un sabor únic i ple de matisos, com qualsevol producte artesà.
Elaborem 5 varietats clàssiques, ViP Rossa, ViP Blat, ViP Bruna, ViP Fosca i durant l’hivern, la ViP Lager. I aquestes, estan acompanyades de les especials, ViP Set Inferns, ViP Rocs de Mitxela, dues cerveses geogràfiques plenes de riquesa com els llocs que representen. I per acabar, ens permetem jugar amb colors i gustos, amb la ViP Beermella i la ViP Lavanda com diuen els seus noms.
I a part dels ingredients necessaris per obtenir una bona cervesa, hi posem molta dedicació, estima i passió pel que fem. Un fet que donem molta importància, es que estem molt arrelats al nostre territori i estimem la terra que ens envolta, i això es veu reflectit en les nostres cerveses, alguns dels ingredients són plantes aromàtiques autòctones. Fins i tot, les nostres cerveses especials et conviden a recórrer i a defensar els camins de la nostra memòria, a conèixer els racons de la zona que envolta el nostre taller.

Aquesta web en