• Carlit Hotel

 • Carlit Hotel

 • Carlit Hotel

 • Carlit Hotel

 • Carlit Hotel

 • Carlit Hotel

 • Carlit Hotel

 • Carlit Hotel

 • Carlit Hotel

 • Carlit Hotel

Carlit Hotel

El nostre hotel, situat al cor de Font-Romeu, davant de la majestuosa serralada pirinenca, no gaire lluny dels punts d’inici per fer excursions de senderisme, us dóna la benvinguda en un ambient càlid i acollidor. Amb la família o els amics, oferim diverses opcions d’allotjament en habitacions confortables, dobles, triples o familiars i habitacions dúplex. Per millorar la vostra estada, teniu un gimnàs amb hammam, jacuzzi i una zona de benestar amb massatges.

Experiències que ofereix

 • Mont-Louis: art romanic, fortalesa i energia solar

  Mont-Louis: art romanic, fortalesa i energia solar

  Descoberta de Mont-Louis, la ciutat fortificada més alta de França i una de les nou ciutats totalment construïdes per Vauban, el famós arquitecte militar de Lluís XIV, classificada com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visita del primer forn solar dissenyat pel professor Trombe. S’ha de creuar la zona militar per visitar el pou dels condemnats: la seva enorme roda proveïa d’aigua a la guarnició. Dinar a l’hotel o barbacoa al costat del llac (si el temps ho permet, una vegada per estada). Direcció Targasonne, situada a 5 km. En el lloc de l’antiga central termodinàmica solar de Thémis (1979-1986), Thémis Solaire Innovation és el punt culminant del desig del Departament dels Pirineus Orientals de restituir aquest lloc a la seva vocació original: el desenvolupament de noves tecnologies que permetin la producció d’energia solar . Com a part de la seva activitat turística, el lloc ofereix un conjunt d’activitats científiques i lúdiques destinades a sensibilitzar la ciutadania sobre la transició energètica i la comprensió de l’energia solar. Punt +: Ciència i art romànic a la Cerdanya. Monuments històrics classificats com a patrimoni de la UNESCO

  • Cultura
  • Alt Empordà
  • Famílies, Joves, Grups d'amics
 • Carlit Travel experience

  Carlit Travel experience

  Estades 7 dies / 6 nits 507 € / persona, ocupació doble Dia 1 Arribada a l’hotel Dia 2 LES LACS SUPERIEURS DU CARLIT Sortida del gran llac de Bouillouses amb la seva multitud d’estanys, aquesta és la regió més lacustre dels Pirineus. Us oferim una excursió en un lloc classificat, caminant i sinuós enmig de molts llacs. Un lloc important per a la pesca amb mosca, aquesta excursió us permet descobrir la història de la regió amb la construcció de la presa especialment dissenyada per al bon funcionament del petit tren groc classificat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Camina que no us podeu perdre, un dels imprescindibles. Ideal per a un escalfament o per a una primera sortida. Dia 3 BOSC DE SAQUERS La caminada comença al bosc d’Egat. Lloc ric en fauna, cerves, cabirols, cérvols, senglars, guineus, teixons, esquirols. La flora també és molt present en aquest nivell de muntanya (varietats múltiples). Ràpidament sortim del bosc per guanyar prats d’alçada al costat de bells rierols de muntanya on hi ha truites. Visita dels antics refugis de pastors de pedra seca “les Orris” amb les restes del seu recinte “le Cortal”. Al mig de la ruta, arribem a un cim a 1965m d’altitud, la creu de l’Egat, on podem admirar i contemplar l’altiplà de Cerdan, és imprescindible una lectura paisatgística. Dia 4 LA CAPELLA I IOGA DE BELLOC Ruta molt fàcil. Sortiu a 1500 m sobre el nivell del mar des del bonic i petit poble de Dorres, famós per la seva arquitectura de granit i per les seves termes romanes. L’excursió permet arribar a un petit cim de 1680 m on la capella domina l’altiplà de Cerdan. Sense massa esforç, aquest lloc ens ofereix un dels panoràmiques més bells de la regió. Dia 5 DESCOBREIX LA VIDA SALVATGE SELVIA Per camins secrets i originals, coneixeràs la vida salvatge dels Pirineus. Entre bosc i prats alts, recorrerem els racons on viuen isards, muflons, cérvols, cabirols, marmotes, guineus … Anirem al massís del Puigmal, al peu del segon cim dels Pirineus Orientals (2910 metres) sobre el nivell del mar), on hi ha diverses rutes que us poden ajudar a descobrir aquesta flora i fauna. Caminarem per la zona fronterera amb Espanya, des d’on es pot admirar la vista de Font Romeu. Dia 6 LA CITADEL·LA DE MONT-LOUIS Descobriment de Mont-Louis, la ciutat fortificada més alta de França i una de les 9 ciutats totalment construïdes per Vauban, el famós arquitecte militar de Lluís XIV, catalogat com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

  • Natura, Cultura, Esport, Enogastronomia, Salut i Benestar
  • Alt Empordà
  • Grups d'amics, Famílies, Gent gran
 • Carlit Detente

  Carlit Detente

  El relaxòleg i professor de ioga de Virginie durant 15 anys us acompanyarà en el camí cap al benestar durant tota la vostra estada. Avui ofereix un suport individual o col·lectiu. Us guia a través d’un procés de desenvolupament de presència plena i desenvolupament personal. Oferint classes de ioga individuals i en grup mitjançant diverses pràctiques i massatges de gran relaxació. Virginie relaxologue us ofereix una aproximació al ioga a través de diferents tipus de tallers. Aquest desenvolupament és una experiència personal que travessa l’espai individual que és el cos i la ment, unificats per la consciència. Dediqueu el temps necessari per recarregar les bateries. El massatge afecta totes les dimensions de la persona. Relaxant, drenant, revigorant, lluita efectivament contra l’acumulació d’estrès i fatiga. El nostre temps ens pregunta sobre el nostre menjar, per menjar de manera diferent, per què i com. Els aliments vius, crus i sans són un actiu per a la nostra salut. “Que el vostre menjar sigui el vostre medicament!”: Les possibilitats d’optimitzar la vostra salut amb la higiene.

  • Enogastronomia, Salut i Benestar
  • Alt Empordà
  • Joves, Joves, Joves

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en