• Casa rural “Casa Chin”, Val d’Aran

  Vall d'Aran - Lleida
 • Casa rural “Casa Chin”, Val d’Aran

  Vall d'Aran - Lleida
 • Casa rural “Casa Chin”, Val d’Aran

  Vall d'Aran - Lleida
 • Casa rural “Casa Chin”, Val d’Aran

  Vall d'Aran - Lleida
 • Casa rural “Casa Chin”, Val d’Aran

  Vall d'Aran - Lleida

Casa rural “Casa Chin”, Val d’Aran

Un refugi de luxe per a refer-se de la vida a la ciutat. Llegir, passejar, dormir de la veritat, cuinar poc a poc, respirar fondo i gaudir de el silenci de bosc. Aquesta elegant Casa ofereix refugi perfecte per a totes les estacions de l'any. Una Casa per unes vacances una experiència inoblidable. Casa aranesa de segle 18 rehabilitada amb arquitectura orgànica sostenible de 250 m2 per màx. 15 persones. Ofereix sauna, massatges, ioga, meditació i atenció personalitzada durant totes les estacions de l'any. Esports de neu, flora, fauna, art i història. Proximitat de tots serveis a Vielha. Baqueira Beret 11km www.casa-chin.com

Experiències que ofereix

 • Experiencias

  Experiencias

  Un concepte rítmic de vacances, Casa rural "Casa Chin", Val d'Aran Respectem ritmes i força de la natura: fred-calor, llum-foscor i repòs-moviment. Primavera. Estiu. Tardor. Hivern. Educació, art, natura i salut són els nostres eixos de treball. Atenció, diàleg, mediació, prevenció i humor són les nostres eines. Fem propostes d'activitats per a grups. Consulteu sobre el que els podem oferir.

  • Natura, Cultura, Esport, Enogastronomia, Salut i Benestar
  • Famílies, Grups d`amics, Empreses
 • Alojamiento

  Alojamiento

  La casa és una casa d'uns 150 m2, distribuïts en tres plantes. Té una capacitat màxima per a fins a onze persones. A la planta baixa trobem una cuina, menjador i un saló amb llar de foc. A la primera planta hi ha dues habitacions dobles i un bany. I a les golfes tenim una gran habitació amb fins a set llits i un bany doble. La casa està completament equipada i inclou totes les comoditats: calefacció, llar de foc, TV, WiFi, roba de llit i de bany, ús de rentadora, etc. I sobretot la nostra atenció i tracte familiar, que farà la seva estada més fàcil i agradable. La suite És un apartament d'uns 50 m2 amb una capacitat de fins a quatre persones. Es pot llogar de manera independent o per completar la Casa (acomodant fins a 15 persones en total). Disposa de cuina, menjador i saló amb llar de foc; una habitació doble, una amb un llit niu, un bany i sauna (l'ús de la sauna té un cost addicional). La Suite està completament equipada i inclou totes les comoditats: calefacció, llar de foc, TV, WiFi, roba de llit i de bany, ús de la rentadora. I sobretot, la nostra atenció i tracte familiar, que farà la seva estada més fàcil i agradable. La sala La sala té uns 25m2, disponibles per a les persones que fan servir la casa, la suite o persones externes per a la realització d'activitats culturals, terapèutiques, d'empresa, … La sala inclou un vestidor i un bany amb dutxa. Es poden consultar opcions (so, llums, cadires, matalassos, …) adequades per dur a terme diferents tipus d'activitats (reunions, presentacions, formacions, …).

  • Famílies, Grups d`amics, Empreses

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en