• Hortal

    Alta Ribagorça - Lleida

Hortal

L’Hortal és una casa de tres plantes i sotateulada construïda l’any 1985 amb parets de pedra vista, balconades de ferro i teulada de lloses de pissarra, elements que harmonitzen amb l’entorn i l’estètica tradicional de muntanya.
A la primera planta, habitatge del propietaris, disposa d’una sala d’estar amb TV, jocs i llibres de lectura pels hostes. La resta de plantes acullen els allotjaments que poden ser des de dues a sis persones. Totalment equipats. Tot i que són allotjaments rurals, s’ofereix la possibilitat de llogar-ne només les habitacions, totes amb bany.

La casa es troba situada a peu de carretera al poble de Barruera, poble cèntric de la vall, que conta amb farmàcia i consulta diària de metge entre d’altres serveis.

Des de la casa es poden veure esplèndides vistes, tant de l’entorn com de l’església de Sant Feliu, segle XIII, una de les esglésies del conjunt romànic de la Vall declarat per la UNESCO, Patrimoni de la Humanitat al novembre de l’any 2000.

Llocs d’interès de la zona: Parc Nacional d’Aigüestortes i Sant Maurici, estació d’esquí Boí-Taüll i tots els pobles de la vall, entre molts altres.

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en