• Ir Oui Come

  Occitanie - Pyrénées Orientales
 • Ir Oui Come

  Occitanie - Pyrénées Orientales
 • Ir Oui Come

  Occitanie - Pyrénées Orientales
 • Ir Oui Come

  Occitanie - Pyrénées Orientales
 • Ir Oui Come

  Occitanie - Pyrénées Orientales
 • Ir Oui Come

  Occitanie - Pyrénées Orientales

Ir Oui Come

Ir Oui Come està desenvolupant una plataforma de reserves en línia dedicada al turisme a Catalunya (França / Espanya). La plataforma centralitza totes les necessitats que un viatger pot necessitar: Allotjament / Transport / Oci per permetre-li trobar tota la informació al mateix lloc i organitzar la seva estada de la A a la Z en total autonomia. També disposem d’un mercat d’activitats que permet als viatgers o locals reservar les seves activitats (de moment només als Pirineus orientals, però aviat s’obrirà al sud de Catalunya), a més d’un bloc que presenta la regió, esdeveniments, tradicions i coneixements locals. -com i un directori d’activitats (+370 activitats llistades a França + Espanya). Al mercat venem activitats seques (com descens de barrancs, escalada d’arbres, passejades amb bicicleta elèctrica, banys forestals, etc.) i paquets d’un dia (tipus “Descobriment i gastronomia “, “enologia i patrimoni ” ” Relaxació i oci “, etc.). A llarg termini, tenim previst vendre estades curtes clau en mà o ser compost directament pel viatger.

Experiències que ofereix

 • Découverte insolite de Tautavel : Patrimoine & nature

  Découverte insolite de Tautavel : Patrimoine & nature

  Combina cultura i natura! Gràcies a aquest paquet a l’interior català, descobreix Tautavel i els nostres avantpassats. Un dia divertit i insòlit fora del normal! Descobriu aquest circuit únic, rodant i prenent la cruïlla. Pas en plena natura, panoràmiques a la vall, descoberta d’un racó de paradís i accessible per a tothom. Voleu passar un dia combinant natura, refrescos i història? Aquesta és la fórmula ideal i única! Accessible a partir de 12 anys. El vostre programa: Descobriment del poble de Tautavel Passeja pel sotabosc seguint els passos dels nostres avantpassats amb unes vistes panoràmiques excepcionals Passatge al peu de la cova de l’home de Tautavel (450.000 anys) Un petit descans al congost de Gouleyrous, petit racó del paradís Pas per davant d’un rastre educatiu Pas per davant d’un jaciment arqueològic visigot Retorn lúdic a Tautavel Visita del museu de la prehistòria de l’home de Tautavel

  • Natura, Cultura, Esport, Enogastronomia
  • Alt Empordà
  • Famílies, Parelles, Grups d'amics
 • Escapade pédestre : Découverte avec un Passeur de Mémoire

  Escapade pédestre : Découverte avec un Passeur de Mémoire

  Durant tot l’any, el nostre passejador de mètodes us convida a descobrir el patrimoni insòlit, la terra ancestral i la generosa gastronomia del País Català … Descobriu la història i el territori d’una manera diferent. Amb la vostra guia Isidre, viureu un dia ple de descobriments! ”La memòria, el patrimoni i el nostre territori són els fràgils vincles que ens uneixen al nostre passat. Sense ells, les generacions futures no tindran ni referents ni identitats. Isidre, alhora guia i passador de records, estarà encantat de: Compartir la cultura catalana a través del patrimoni històric i de la terra. Mostreu els coneixements i productes locals. Així doncs, deixeu-vos temptar per un passeig de contes pels carrerons del vell Banyuls, on llegendes i anècdotes insòlites s’escampen de la història amb una majúscula H! A tots els racons us espera un descobriment. El vostre guia estarà encantat de compartir la història amb vosaltres per a una sortida gratificant i entretinguda. Per al sopar podeu gaudir d’un menjar típic català amb productes locals, en un entorn idíl·lic amb vistes a la serra d’Albères.

  • Cultura, Esport, Enogastronomia
  • Alt Empordà
  • Parelles, Famílies, Gent gran
 • Journée Découverte & Terroir

  Journée Découverte & Terroir

  Aneu a un dia de descoberta i terrer! Descobriu els Pirineus Orientals d’una manera inusual! Amb el llegendari Citroën 2CV, creuareu la costa de Vermeille per un circuit comentat atípic. El seu conductor compartirà amb vosaltres el seu amor pel País Català! La visita continuarà amb un passeig i un dinar de viticultor. El vostre conductor privat us deixarà al cor de les famoses vinyes de Banyuls, on descobrireu les tècniques tradicionals de cultiu de la vinya. Acabareu la caminada amb estil amb un deliciós menjar viticultor i un tast de vins Cotlliure i Banyuls. Bon descobriment!

  • Natura, Enogastronomia
  • Alt Empordà
  • Joves, Parelles, Gent gran

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en