La Perxada De Tico – 1

La Perxada de Ticó es troba al petit poble de Boldís Sobirà al capdamunt de la Vall de Sant Miquel, una vall secundària de la zona alta de la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà. Un espai d’alta muntanya on gaudir de la tranquil·litat de la vida rural i ramadera.

Es compon de dues cases de poble independents de 4 places cadascuna ubicades en dues plantes diferents del mateix edifici i construïdes a partir de la rehabilitació d’un antic paller, una “perxada”, de Casa Ticó.

S’han construït de nou aprofitant la pedra típica de la zona per a les façanes exteriors, i decoració interior amb fusta.

La situació privilegiada de Boldís ofereix als seus visitants magnífiques vistes de la Vall, a més d’estar a les portes del Parc Natural de l´Alt Pirineu, i a la mateixa comarca que el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.

A casa nostra criem cavalls de la raça autòctona Cavall Pirinenc Català, existeix la possibilitat de veure’ls. A l’estiu pasturen en llibertat pels prats d’alta muntanya, però la resta de l´any són a vora el poble, a la primavera és molt probable que pugueu veure els petits pollins acabats de néixer.

Pel nostre poble hi passa el sender de gran recorregut GR11 que travessa els Pirineus des del seu naixement a l’Empordà fins a Euskadi, des de Boldís Sobirà podeu recórrer petits trams d’aquest sender que estàn senyalitzats. A més és un magnífic punt de sortida d’excursions i caminades. També podeu visitar els llacs de la nostra zona.

A l’hivern, les pistes d’esquí de Tavascan, Espot i Port-Ainé són aquí mateix. Amb la possibilitat de fer excursions amb raquetes, sortint del mateix Boldís Sobirà.

Experiències que ofereix

 • Viu rural

  Viu rural

  Allotja’t a casa nostra i endinsa’t a la tranquilitat de la vida rural i ramadera al Parc Natural de l’Alt Pirineu, gaudint del silenci i del paisatge que ens envolta.
  Tot l’any podràs viure noves sensacions a l’entorn natural: a la primavera els naixements dels pollins de la nostra explotació de Cavall Pirinenc Català, enmig de les flors de mil i un colors; a l’estiu les excursions als llacs i pastures naturals, a la tardor veuràs tota la gama dels colors de les fulles dels arbres i escoltar els cèrvols i daines, i a l’hivern trepitja el blanc de la neu.

  • Natura
  • Alt Empordà
  • Families

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en