L’abadia

Casa rústica, situada a la comarca de l’Alta Ribagorça, que juntament amb la casa pairal de la propietària, formen el nucli de població, anomenat Castellas. L’edifici singular, és digne de menció, ja que en altres temps fou l’Abadia del poble, conservant quelcom de la seva estructura inicial, i és per aquesta circumstància, que se li ha donat el nom de l’Abadia de Castellas. La casa consta de dues plantes, a la primera hi trobem el restaurant, la cuina, un bany i una sala d’estar amb una llar de foc. A la segona planta hi són les quatre habitacions dobles, provistes totes de calefacció i bany complet, cal destacar les vistes panoràmiques des dels seus balcons. Aquest entorn natural magnífic, on podràs gaudir de la tranquil·litat del lloc, a més d’un tracte familiar i directe.

És un lloc idil·lic, on les rutes pels amants de la Natura són múltiples, que ofereix un ventall de possibilitats, bé per descobrir la seva flora i fauna, bé per practicar la fotografia, o si més no, simplement disfrutar de la Natura de la manera més plaent.

També cal destacar, un servei de restauració acuradíssim, cuidant sobretot la qualitat dels seus productes, tots cassolans, plats elaborats amb receptes autòctones de la Ribagorça.

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en