• Les Cabanasses

    Alta Ribagorça - Lleida

Les Cabanasses

Les Cabanasses és l’única masia de la comarca de l’Alta Ribagorça. És per això, que pels voltants de la casa hi trobareu el riu Noguera de Tort, un gran jardí i un prat per passejar o per fer una becaina a l’ombra d’un noguer, un faig o potser us estimareu més un freix o un gran avet. També tenim una barbacoa on poder assaborir una bona carn o uns bolets, però si el que voleu és fer-vos una bona amanida amb productes frescs, l’hort és a la vora, i les gallines al voltant.
I per fer-vos una idea de com és casa nostra per dins, us farem una ruta entrant per la porta que dona al jardí, abans entrada principal de la casa. Bé, doncs en aquest pis hi ha dos cuines ben equipades, amb sortida al jardí, una sala d’estar amb televisió i llar de foc i un petit lavabo. Tot per us exclusiu dels hostes. Pujant escales amunt i en el segon pis hi trobareu les habitacions. Aquí el terra és de fusta i les parets canvien de color segons l’habitació. N’hi ha una de triple i tres de dobles, totes amb bany. Els hem volgut donar noms de flors i una decoració rústica amb la recuperació d’objectes antics i flors seques. Al pis següent i ja sota la teulada, hem habilitat les  golfes  en tres habitacions molt espaioses, amb TV i un petit salonet, Conservant les antigues bigues de fusta.
És ben segur, que si voleu passar uns dies de tranquil•litat, ho trobareu, o si pel contrari el que busqueu és fer esports d’aventura, esquiar o fer excursions (nosaltres us podem informar) i gaudir de la natura, la nostra comarca n’és plena. Si necessiteu cultura romànica, aquí tenim Patrimoni de la Humanitat en les nostres esglésies. Aquí, a Les Cabanasses … us hi trobareu d’allò, més bé

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en