• Lo Pernil de Ponent

    Noguera - Lleida
  • Lo Pernil de Ponent

    Noguera - Lleida

Lo Pernil de Ponent

Pernils de qualitat i 100% naturals.

Elaborats a partir de porcs alimentats amb pinso natural i farina del nostre molí. mòlta en fred i sense processos tecnològics, compost de cereals, llavors d’oleaginoses i olis 100% vegetals. Sense cap producte d’origen animal. Sense subproductes. Produïm porcs per al consum humà, garantint la qualitat durant tot el cicle de producció.

Tenim el nostre molí de pinso, on fem la mòlta dels cereals per produir tota la farina que mengen els nostres porcs per tal d’engreixar-se.

Aquest procés és fa al nostre molí construït del 1975, amb un sistema de mòlta per pressió i en fred, sense fer-hi cap altre tipus de procés tecnològic per tal d’obtindre el pinso final.

Volem remarcar que al nostre pinso NO li apliquem processos tèrmics ni de cocció, NO li afegim greixos animals, NO li afegim melasses, NO li afegim subproductes de cap tipus, NO el granulem i NO li afegim cap altre líquid que no sigui l’OLI VEGETAL.

Aquest pinso nostre, és una FARINA 100% d’Origen VEGETAL, per tal de produir una millor qualitat de carn de porc.

Aquesta millor qualitat de carn, es tradueix en un millor gust i una millor textura de la carn i del greix, amb la gran particularitat de que són una carn i un greix més rics en Àcids Grassos saludables, especialment en OLEIC, el que fa que sigui un aliment molt més saludable per a les persones que ho consumeixen.
A casa nostra ens dediquem al bestiar porcí des del 1929, i ja som la tercera generació de ramaders de la família.

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en