Le Mas PY

Mas Py Finca agrícola, des de fa més de 30 anys en Agricultura Ecològica, més de cent hectàrees, davant de l’Ermitage St Férréol, ofereix una magnífica vista panoràmica entre França i Espanya, a 25 minuts de Thuir, a pocs quilòmetres de Céret.

 

Terreny excepcional entre Aspres i Vallespir, saber fer i tradició:

– Productor-recol·lector, d’oli d’oliva verge extra ecològic (monovarietat i cupatge), medallistes

– Productor de cirera: el seu vaixell insígnia, la cirera seca; però també tiges de cirera, pinyols de cirera (ampolla d’aigua calenta seca)

– Criador de porcs ibèrics i la seva saborosa carn, carn fresca de temporada, garrins, també disponible en verrines (receptes tradicionals del Mas Py), embotits (pernil, embotits).

– Criador de xais i cabrits (carn fresca a la primavera i l’estiu).

 

El nostre ramat d’ases catalans neteja els nostres boscos d’alzines sureres, i treballem estretament amb l’Institut National du Liège, a Vivès. Els nostres plantejaments ecològics tenen com a objectiu preservar el nostre bell patrimoni del Mas Py.


La Boutique Mas Py està oberta tot l’any, a la finca: De dilluns a divendres de 9.00 a 12.00 i de 14.00 a 17.00 – en temporada d’estiu de 9.00 a 12.00 i de 15.00 a 19.00 (o a petició).


Per als vostres esdeveniments, podem compartir amb vosaltres aquest entorn excepcional (lloguer d’habitacions, locals, cuina a l’espit – rostisseries, etc.).


Els nostres socis: Les Toques Blanches du Roussillon, Olivier Bajard, restaurants, etc.


Els nostres productes també es venen a botigues locals i altres.

SCEA BIOPY | Le Mas Py | Route de Llauro | 66400 CERET / OMS
Tél. : + 33 (0) 4 68 87 45 25 / +33 (0) 6 76 86 80 09
Mail : info@biopy.com | Site Web : www.lemaspy.com

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en