Les Angles Le Village Station

Les Angles, entre authenticité et modernité Rien ne semblait prédestiner le village des Angles, bercé par les cloches des vaches et les longues veillées d’hiver, à devenir un village-station, particulièrement prisé des familles et des jeunes. Le destin tient parfois à peu de chose … Début des années 60, le village se meurt doucement. Quelques anglois ne l’entendent pas de cette oreille et font le pari fou de créer une station de ski. Le 1er janvier 1964, la station de ski ouvre !! Avec presque six cents habitants à l’année et sa capacité d’accueil de plus de 18 000 lits, la station de ski des Angles mêle à merveille tradition et modernité. Un panorama exceptionnel, une exposition propice à un bon enneigement, des pistes qui arrivent au pied du clocher, une vie nocturne animée, des infrastructures de qualité… Les Angles saura vous séduire par ses nombreux atouts… Les Angles, depuis de nombreuses années, met tout en oeuvre pour vous faciliter la vie : navettes gratuites, aire de camping-cars, accès au wifi dans les lieux  communs, bornes de rechargement électrique pour les voitures, sans oublier l’appli pour smartphone, pratique pour gagner du temps !! Parce que nous voulons aussi que vous vous sentiez bien dans notre station, nous sommes certifiés dans la qualité, la sécurité, l’environnement et l’énergie. La station est aussi labellisée Famille+ depuis de nombreuses années… Ici les enfants sont rois !! Les Angles innove encore… Création de l’espace Aqua bien-être ANGLEO, Balnéo & Spa. Cet espace a été pensé pour la détente et la relaxation. Venez vivre un rêve où se mêlent l’eau, la pierre, le bois et la neige, l’imaginaire et le plaisir… Et pour toujours plus de plaisirs, l’hiver 2020/21 verra l’arrivée de la luge sur rail “Lou Bac Mountain”… plus de 2km de descente entre forêt et pistes de ski… Sensations garanties…

Experiències que ofereix

 • Les Angles Le Village Station (Station de Ski)

  Les Angles Le Village Station (Station de Ski)

  Els Angles, una autèntica poble de muntanya, s’ha desenvolupat als peus de les pistes i ha aconseguit conservar el seu autèntic caràcter mentre compleix els requisits d’una estació d’esquí moderna. Aquesta ubicació, única als Pirineus, on les pistes arriben al nucli antic, el converteix en un dels centres turístics més agradables del massís. La zona d’esquí s’estén sobre 55 km de pistes per a tots els nivells i 800 m de desnivell. Culminant a 2.400 metres d’altitud, és una de les zones més llargues dels Pirineus Orientals amb els seus 45 pendents variats alternant bosc de pins amb giragonses i grans espais verges. Per a principiants, es reserven 14 pistes verdes i 9 blaves per lliscar amb seguretat. Adeptes i esports de nivells confirmats, 14 pistes vermelles i 8 negres us esperen per provar la vostra tècnica i les vostres habilitats. Per als més aventurers, teniu a la vostra disposició 2 llocs: El SNOWPARK amb els seus equips. Fans de FREERIDE, el sector Costa Verde us seduirà amb la seva atmosfera natural. Sigui quin sigui el vostre nivell, trieu el vostre itinerari per passar dies de somni.

  • Esport
  • Alt Empordà
  • 10/07/2021 - 11/04/2021
 • Angléo Balné &Spa

  Angléo Balné &Spa

  Un somni on l’aigua, la pedra, la fusta, la neu, la imaginació i el plaer es barregen. Complement perfecte per esquiar, fer senderisme, anar en bicicleta de muntanya, descobrir les nostres magnífiques muntanyes o simplement el seu desig de vacances, hem intentat imaginar el que cadascú necessitaria per relaxar-se, per relaxar-se, després d’un esforç físic o simplement per pur plaer … Massatges, natació, tractaments de bellesa, aquagym, depèn de vostè triar … i per què no provar-ho tot?

  • Salut i Benestar
  • Alt Empordà
  • 01/01/2021 - 10/07/2021; 10/07/2021 - 10/07/2021
 • Luge Lou Bac Mountain

  Luge Lou Bac Mountain

  Imagineu-vos … La neu, el sol i una sensació de llibertat a prop de 40 km / h …. entre bosc i pistes d’esquí … – 2,5 km de baixada – Desnivell vertical de 450 m – Pistes inclinades del 50% – Ferrocarril climatitzat per permetre baixar fins i tot a l’hivern – Pista il·luminada per baixar de nit La LOU BAC MOUNTAIN no us deixarà indiferents !!

  • Esport
  • Alt Empordà
 • Bike Park Les Angles

  Bike Park Les Angles

  Creat el 2008, Les Angles Bike Park t’espera !! Les pistes són variades tant pel que fa a la dificultat com pel que fa al panorama. 10 pistes DH amb 5 nivells de pràctica (del verd al doble negre) incloent 1 pista North Shore amb diferents mòduls de fusta i 3 pistes aèries i divertides inspirades en el model canadenc Whisler. !!! Tothom es pot trobar al parc, des de principiants fins a avançats. 1 tirada verda – 3 tirades blaves – 1 tirada vermella – 3 tirades negres – 1 tirada doble negra El Bike Park té 500 metres de desnivell, 30 km de tirades per a tots els nivells … L’accés es realitza mitjançant el nou telefèric The Pilgrims ( 2019/2020). Joves i grans passaran dies inoblidables.

  • Esport
  • Alt Empordà
  • 10/07/2021 - 10/07/2021

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en