Slow Tourism Cataluna

A Poc A Poc neix del neguit de donar solució als problemes que pot causar un turisme de massa i oferir unes experiències que beneficiïn tant el viatger com qui les ofereix. Amb aquest enfocament, treballem per unir viatgers que busquen conèixer nous territoris visitant-los de manera propera, tranquil·la i vinculada a la gent que hi viu, amb experiències, allotjaments i gastronomia locals que transmetin l’essència del país amb la satisfacció d’una feina ben feta.
La missió d’A Poc A Poc és oferir uns serveis turístics de qualitat per fer viure a viatgers que volen conèixer Catalunya experiències exclusives basades ens uns criteris de sostenibilitat i responsabilitat social i turística que transmetin l’essència del país.
La visió d’A Poc A Poc és ser el portal referent d’experiències a Catalunya amb valor afegit i basades ens uns criteris de sostenibilitat i de responsabilitat social.

Experiències que ofereix

 • Experiència amb gust de mar per la costa de l’Escala

  Experiència amb gust de mar per la costa de l’Escala

  Una experiència única per descobrir l’Escala que inclou una ruta guiada marítima per la costa de la mar d’Empúries amb una moderna embarcació amb molt poca emissió de CO2 i una visita en una fàbrica d’anxoves en ple funcionament, on a més podrem degustar aquest exquisit producte local!

  Si pensem en l’Escala ens venen dues coses al cap, el mar i les anxoves. L’experiència que us proposem és degustar l’Escala més salada amb una ruta marítima guiada per la costa de la mar d’Empúries de la mà d’un gran coneixedor del territori i amb una moderna embarcació que emet molt poques emissions de CO2 i una visita en una fàbrica d’anxoves en ple funcionament per conèixer d’a prop aquest selecte producte local.

  Des de mar descobrirem el litoral de l’Escala, des de Sant Martí d’Empúries fins a Cala Montgó, passant platges com la del Portitxol, amb el mític Hostal Empúries, o la de les Muscleres, la platja de les Barques o la costa abrupta de les Planasses, ja dins el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter. Completarem l’experiència amb la visita a una fàbrica d’anxoves que pertany a unes de les famílies amb més tradició en l’àmbit de la salaó. Aquí coneixerem tot el procés de tractament de l’anxova, des que es pesca fins al plat. Acabarem la visita amb un tast d’anxoves i de diferents productes amb l’anxova com a base.

  Inclou: Ruta guiada amb vaixell d’una hora i mitja de durada i visita a una fàbrica d’anxoves amb degustació.

  • Esport, Enogastronomia
  • Alt Empordà
  • Famílies, Empreses, Grups d`amics

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en