• Turismon Travel

  Baix Empordà - GIRONA
 • Turismon Travel

  Baix Empordà - GIRONA
 • Turismon Travel

  Baix Empordà - GIRONA
 • Turismon Travel

  Baix Empordà - GIRONA
 • Turismon Travel

  Baix Empordà - GIRONA
 • Turismon Travel

  Baix Empordà - GIRONA
 • Turismon Travel

  Baix Empordà - GIRONA

Turismon Travel

Vam néixer el 2008 com a Turismon després d’una llarga trajectòria al sector turístic i al 2015 vam constituir el grup Turismon Travel S.L per la gestió externalitzada de destins i empreses turístiques. Fundadors de Girona Guide Services (GIGS Girona) i organitzem Visites Guiades amb segell propi. Aprofitant la nostra vinculació generacional i estima per aquesta terra, donem resposta a la ‘crida del compartir’.
Som Agència de Viatges Receptiva i Guies Oficials acreditats per la Generalitat de Catalunya, que mostrem el nostre territori a través dels seus paisatges d’estampa. Ens acompanyen amagats poblets de conte, d’herència romànica i medieval. Valorem enormement la implicació dels ciutadans locals, que ens acompanyen de la mà cap als tresors que amaga el nostre petit país: Catalunya. Promovem un turisme de qualitat i respectuós; dinamitzador de l’activitat turística local. Donant suport a la posada en valor del caràcter identitari de cada lloc, perseguim una immersió cultural a través de la seva tradició i els seus patrimonis, gastronòmic, arquitectònic i natural. Potenciem la interacció lúdica, pedagògica i divertida en petits llocs singulars i de gran bellesa. Ser pionera d’un turisme respectuós, sostenible i de qualitat. Per això treballem perquè els nostres convidats coneguin ‘casa nostra’ de manera pedagògica i divertida. Crear experiències familiars a mida tenint molt en compte les apetències dels nostres convidats. La nostra passió pel territori, la seva gastronomia, naturalesa i etnografia ens porten a crear experiències enriquidores. Viatges per al record. Apropar-vos a experiències úniques a la selecció de “petits grans llocs”. Abastem des de petites referències locals fins a grans ítems de reconeixement mundial.

Experiències que ofereix

 • EMPORDA OFICIS SINGULARS

  EMPORDA OFICIS SINGULARS

  Descobreix l’Empordà els sentits amb una immersió empordanesa. Acompanyats dels seus paisatges de blat i xiprers, de petits pobles medievals i d’una sàvia cuina local. Turismon us descobreix la ceràmica artesana de la mà dels mestres ceramistes locals. Compartireu petits moments i grans experiències. Descobreix la ceràmica artesana de la mà dels mestres ceramistes locals i els nostres guies. Compartireu petits moments i grans experiències en el nostre estimat Empordà.
  Degustareu el bell ofici de la ceràmica artesana creant les seves pròpies peces. Visitarem pobles medievals, els comerços emblemàtics. Un menjar a l’empordanesa a un dels nostres Imprescindibles que us suggerirem. Visitarem museus, Coneixerem oficis d’autor a creacions amb identitat pròpia.
  Jaciments arqueològics, natura i paratges excepcionals.

  • Natura, Cultura, Esport, Enogastronomia, Salut i Benestar, Altres
  • Baix Empordà
  • Sèniors, Famílies, Empreses
  • Tot l'any

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en