Formatger madurador, comerciant de vins (vins, cerveses, licors i xampanys), delicatessen, fruiteria i secció BIO per a la botiga, i després restaurant contigu, amb productes de la botiga (formatges, vins, etc.) de 50 places.
Cau dels bons vivants i dels clients desitjosos de consumir bons productes, seleccionem tots els nostres productes tan aviat com sigui possible per destacar els coneixements locals i francesos. Treballem principalment amb petits productors.

Granja familiar de cria de bestiar boví per a llet, productes lactis i formatges de llet crua, i per a vedella en venda directa.

Benvingut a la Brasserie du Mouli, la cervesa de Cambre d’Aze.
Fundada el 2020, la Brasserie du Mouli va ser creada per Ian i Angela. Hem afegit una corda al nostre arc. Tots dos som guies de muntanya i som propietaris de Mouli del Riu, Chambres et Table d’hôtes a Saint-Pierre-dels-Forcats. Sempre a punt per emprendre un nou repte, vam aprofitar una mica de temps lliure amb reclusió per afegir aquest producte a la nostra empresa. Ens hem format com a cerveser professional. Això ha ajudat a enfortir els nostres coneixements sobre l’elaboració de cervesa artesana, amb matisos britànics (per descomptat).
Es tracta de cerveses elaborades per aficionats a la muntanya a la muntanya.

Us oferim cerveses innovadores i interessants per a aquells que aprecien i tasten cerveses artesanes. També us donem la benvinguda als que esteu preparats per descobrir autèntiques cerveses artesanes. És una nova aventura, un producte nou de la regió i, per descomptat, us animem a comprar locals i consumir locals.

El meu carnisser perpetuar un saber fer ancestral, ja que afavoreixo els circuits de proximitats, la carn local. Treballo amb els productors i artesans locals de vi, vinagre, mel, formatge … També ofereixo embotits de muntanya fets  especialment per a mi. També proposo menjars preparats, principalment receptes de muntanya.

Alimentació general, assortiment de fruites i verdures, pa, celler, formatges, embotits …

Alimentació general, assortiment de fruites i verdures, …

El Domaine Cotzé, instal·lat a l’agricultura mixta, es va crear el 2019 al llogaret de Bajanda, municipi d’Estavar, a la Cerdanya. Els horts i les vinyes es conreen principalment allà, amb respecte a la natura i en agricultura ecològica (en conversió per a horts antics), amb fruites com pomes i peres, de varietats antigues i rústiques. De moment hi ha molt pocs horts en producció, i els fruits que s’hi produeixen s’utilitzen per a sucs (premsats a mà i sense sucre afagit). En el futur, allà es produirà sidra. Pel que fa a la vinya, es va plantar a la primavera del 2020 i es produirà en un parell d’anys. És per això que, mentrestant, els vins naturals produïts s’elaboren a partir de raïm «transhumància» de la plana del Rosselló.

Venda directa a la granja de fruites i verdures ecològiques de temporada, diverses melmelades, xutneys, nèctar de préssec i xarop de saüc, instruments musicals i objectes decoratius amb carbassa seca del jardí. Granja educativa amb tallers de música i natura, tast de productes de granja. Aniversaris a partir de 4 anys Autocollida de cireres, albercocs i préssecs

Som elaboradors de conserves naturals. De les fruites i verdures dels nostres arbres i horts, elaborem les conserves, sense additius, ni conservants ni colorants. Cultivem les nostres terres de forma biodinàmica, així garantim la qualitat dels productes. Elaborem conserves dolces, com melmelades i salades, com chutney.

Aquesta web en