• Angelats Hotel

  Ripollès - GERONA
 • Angelats Hotel

  Ripollès - GERONA
 • Angelats Hotel

  Ripollès - GERONA
 • Angelats Hotel

  Ripollès - GERONA
 • Angelats Hotel

  Ripollès - GERONA
 • Angelats Hotel

  Ripollès - GERONA
 • Angelats Hotel

  Ripollès - GERONA

Angelats Hotel

Angelats és una experiència sensorial, en un enclavament privilegiat a Ribes de Freser. La residència d’estiu de la família Batlló, obre les seves portes per gaudir de la gastronomia local, l’encant de l’hotel, i probar-se en un bosc mil·lenari, ple de racons únics, on el més important és el client. Amb productes KM0 i una política de sostenibilitat per minimitzar l’empremta en el medi ambient i promoure els valors d’una cultura sostenible. Angelats engloba el sentiment de llar, el sentiment de consciència interior i el sentiment del bon gust. Angelats compta amb segles d’història a l’esquena, i és no només fascinant per la seva arquitectura i disseny inspirat en l’Anglaterra victoriana, sinó perquè entre els seus murs s’ha teixit el destí de persones i països, retratant costums d’altres èpoques. L’entorn d’Angelats és ric en flora i fauna, per això, si som respectuosos, podrem apreciar la vida animal en directe de cabirols, vaques i àguiles, entre altres i ser testimonis de la natura en estat pur.

Angelats compta amb 17 habitacions. Cada habitació és única i irrepetible. Vestides amb teixits naturals, fusta noble i materials locals, deixen veure espais singulars plens d’encant i història.

Trobem La Santa Restaurant, Bar i Lounge, en els murs i arcs de l’antiga església familiar. Amb vistes panoràmiques a la vall, la nostra filosofia és producte, qualitat i servei. La nostra cuina està establerta a les receptes tradicionals del Ripollès, amb la frescor cosmopolita catalana. Tenim opcions 100% plant based i la nostra metodologia és slow food.

Submergeix-te amb els cinc sentits, al bosc mil·lenari amb una història a cada pas. Descobreix de la mà de la seva flora i fauna, els seus dos millors secrets guardats. El Roure Mil·lenari i La Cascada, dins de la finca. Gaudeix de les teves rutes i passejos, sense sortir de l’hotel. Tenim bastons de senderisme disponibles per als nostres clients. Som un projecte molt familiar, pensat com si es tractés de venir a casa nostra: no és ni un hotel, ni una casa rural, és un lloc on venir en família, amb amics, a celebrar, a descansar, i a gaudir d’aquest entorn únic. En Angelats apostem pel turisme ecològic i responsable amb el medi ambient, amb una política conseqüent que anima el consum responsable i permet promoure una explotació sostenible el medi rural.

Experiències que ofereix

 • Activitats esportives, aventura i senderisme

  Activitats esportives, aventura i senderisme

  La Vall de Núria és pel seu paisatge i per la facilitat d’accés, un lloc privilegiat per conèixer, admirar i recórrer l’alta muntanya. Els nostres clients poden gaudir de diverses excursions freqüents i clàssiques que es poden fer a la Vall de Núria, des d’un senzill passeig fins a les llargues travesses i ascensos d’alta muntanya. A més de senderisme, pots gaudir de la natura recorrent les rutes prèviament dissenyades o des del teu punt de partida a la Vall de Ribes amb bicicleta de muntanya. Si els nostres clients són més de running, podran gaudir d’aquesta activitat que requereix certa exigència, trail running. El patrimoni natural de la Vall de Ribes i cadascun dels seus pobles, combinant amb l’aigua i la vegetació de les muntanyes i valls, donaran peu a una infinitat de postals i panoràmiques per als més esportistes. EL Vall de Ribas ofereix trails de totes les dificultats. A més de les activitats esportives, els nostres clients podran gaudir de moltes altres aventures com sortir a cavall, baixar per la tirolina més llarga de Catalunya que es troba a Sant Llorenç de Campdevànol, o passar el dia al parc lúdic de la Vall de Ribes, on podràs passejar amb barca, jugar al minigolf o divertir-se amb el tir amb arc o fins i tot en un rocòdrom per als més petits. No oblidem que a l’hivern, la Vall de Núria és el destí triat per milers d’esquiadors, que veuen en les seves 11 pistes i l’entorn que envolta l’estació, la destinació perfecta per gaudir d’uns dies de descans i diversió.

  • Natura, Cultura, Esport, Enogastronomia, Salut i Benestar, Altres
  • Alt Empordà
  • Joves, Joves, Joves
  • Tot l'any

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en