• Hostal el Forn

  Ripollès - Girona
 • Hostal el Forn

  Ripollès - Girona
 • Hostal el Forn

  Ripollès - Girona
 • Hostal el Forn

  Ripollès - Girona
 • Hostal el Forn

  Ripollès - Girona
 • Hostal el Forn

  Ripollès - Girona
 • Hostal el Forn

  Ripollès - Girona
 • Hostal el Forn

  Ripollès - Girona
 • Hostal el Forn

  Ripollès - Girona

Hostal el Forn

L’Hostal el Forn està ubicat dins el poble de Beget, lloc estratègic per on hi passen camins de llarg recorregut com el GR11 o el GR83, senders d’Itinerànnia, camins de la Vall de Camprodon, PR’s, etc; podeu fer un passeig per conèixer l’entorn o veure el poble des d’altres punts de vista!! No us podeu deixar perdre la monumental església dedicada a Sant Cristòfol del S.XII, que guarda la magnífica talla romànica policromada de la Majestat de Beget, també del S.XII, entre d’altres tresors litúrgics de diferents èpoques.
L’Hostal disposa d’habitacions dobles que es poden adaptar com a Individuals o familiars. Totes elles disposen de bany, calefacció, televisió i jardí comú, privat per a les habitacions.
El servei d’àpats inclosos en la mitja o la pensió completa permet escollir entre diferents plats elaborats com sempre perquè gaudiu de la cuina tradicional de casa nostra i amb productes de proximitat.
El servei d’esmorzars es prepara al moment i al vostre gust, assegurant-nos així que gaudiu del primer àpat del dia!!
Tant a l’entrada de l’establiment com en altres parts, trobareu punts per higienitzar les mans. Les habitacions es netegen seguint totes les mesures pautades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Venir al restaurant el Forn de Beget és venir a gaudir de bona taula i bona cuina així com disfrutar de la natura i el patrimoni del nostre poble. Els nostres menjadors estan carregats d’història i art!! Disposem de 2 menjadors, una terrassa coberta amb unes magnífiques vistes sobre el riu i una terrassa a l’aire lliure.
Els plats de la nostra cuina estan elaborats amb productes de la zona i cuinats com sempre; som nosaltres mateixos qui ens encarreguem de preparar i cuinar la major part dels plats que surten als menjadors ; és per això que coneixem perfectament tots els productes, des del seu origen fins a la taula. Vetllem per seguir mantenint els sabors dels nostres canelons de carn o de verdura, patates farcides, amanides, verdures, fesols, però també les carns i sobretot els nostres guisats, com l’ànec amb peres, el xai al forn, el pollastre amb prunes, el bacallà amb panses o amb ceps, els peus de porc, els cargols o el conill amb figues, i sense oblidar-nos dels postres casolans com la crema catalana, el flam de cafè amb baileys, el pastís de formatge o el mató…
Si veniu a Beget visiteu El Forn!!

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en