• Casa Pare Coll

  Ripollès - Girona
 • Casa Pare Coll

  Ripollès - Girona
 • Casa Pare Coll

  Ripollès - Girona
 • Casa Pare Coll

  Ripollès - Girona
 • Casa Pare Coll

  Ripollès - Girona
 • Casa Pare Coll

  Ripollès - Girona
 • Casa Pare Coll

  Ripollès - Girona
 • Casa Pare Coll

  Ripollès - Girona
 • Casa Pare Coll

  Ripollès - Girona
 • Casa Pare Coll

  Ripollès - Girona

Casa Pare Coll

La casa d’espiritualitat i colònies del Pare Coll està situada al poble de muntanya de Gombrèn, a la comarca del Ripollès, entre la serra de Montgrony i els Rasos de Tubau. Gaudeix d’un entorn natural immillorable, envoltat de boscos, prats, rius i cims, sovint, nevats. És terra focus de tradicions i llegendes, entre les que destaca la del Comte Arnau i de gran interès romànic degut al gran nombre d’ermites romàniques que hi ha a l’entorn proper.

La casa deu el seu nom a Francesc Coll i Guitart, predicador i sant català de l’Ordre dels Predicadors de Sant Domènec, on hi nasqué el 1812.

Predicador popular arreu de les terres catalanes a mitjans del segle XIX, va ser una persona amable i senzilla amb un missatge de Bona Notícia de la vida cristina. Interpel·lat per les necessitats educatives del seu temps, va emprendre la fundació de la Congregació de les Germanes Dominiques de l’Anunciata dedicades a l’ensenyament d’infants i joves de les classes menys afavorides i a les tasques missioneres, a més d’altres, com l’acollida i cura de malalts, gent gran i desfavorida.

La casa s’ha anat ampliant amb els anys i amb la darrera ampliació i modernització de les instal·lacions gaudim d’un espai idoni per a realitzar tot tipus d’activitats dirigides a diferents tipus de grups i a les seves necessitats: escoles, instituts, esplais, entitats esportives, associacions culturals, parroquials, de natura, AMPAs, grups de mestres, etc.

Es tracta d’un lloc acollidor i en un entorn natural incomparable per a la celebració de convivències, formacions, estades esportives i/o culturals ja que disposem de diferents espais preparats per portar a terme aquestes activitats.

Experiències que ofereix

 • Des d'aquesta casa podem organitzar tot tipus d'activitats esportives, culturals i de natura, subcontractant a professionals o empreses especialitzades en cada camp.

  Des d'aquesta casa podem organitzar tot tipus d'activitats esportives, culturals i de natura, subcontractant a professionals o empreses especialitzades en cada camp.

  Podem contractar guies de muntanya per fer diferents tipus d’excursions i activitats d’escalada. Treballem amb una empresa que realitza activitats de neu a Núria però també podem organitzar-les a la Molina o Vall Ter. Realitzem visites i tallers de natura al jardí Botànic de Gombrèn. Tenim descomptes i facilitats per fer visites al monestir de Ripoll, al museu etnogràfic, a la Farga de Ripoll, etc. També tramitem les entrades per a grups amb descomptes al parc d’aventures d’Estiulaventura. Podem organitzar activitats de fauna, geologia, història, artesania amb persones especialitzades en aquestes temàtiques.

  Per qualsevol altra tipus activitat que interessi, cal posar-se en contacte amb nosaltres per estudiar la possibilitat de dur-la a terme.

  • Natura, Cultura, Esport, Enogastronomia, Salut i Benestar
  • Joves, Famílies, Empreses

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en