Ctm Croisieres

La nostra empresa … Una passió pel mar, una història familiar. A la família HUBERT som mariners de pare a fill … Des de petit, Guilhem ha navegat al costat del seu pare Patrick i el seu avi Louis. Als 8 anys se li va iniciar la pràctica del busseig i la vela. Des dels 15 anys va treballar al costat del seu pare per a les dues empreses que gestionava: Pro-Sub-Mer, un reconegut centre de busseig a França, i la companyia naviliera Rosselló Croisières, creada el 1986. Guilhem és el titular del seu primer capità llicència el 2006. Després va marxar a treballar a prestigioses companyies marítimes franceses. Després de 3 llargs anys, va obtenir el diploma UMS de Capità 3000 i el 2010 va crear la companyia naviliera CTM Croisières. Adquireix La Belle Aude, un dels darrers vaixells de transport de passatgers de fusta aprovats per Bureau Véritas, que va celebrar el seu 50è aniversari el 2019. La construcció del Marilou va començar el 2011 a la drassana Martinez de Saint-Cyprien. Aquest vaixell ràpid i còmode ofereix múltiples possibilitats de servei. La nostra col·laboració amb el Rosselló Croisières ens ofereix múltiples possibilitats de viatges marítims des de Leucate i tots els ports de la costa catalana: Le Barcarès, Canet-en-Rosselló, Saint-Cyprien, Argelès, Cotlliure, Port-Vendres i Banyuls. Ofereixen sortides regulars d’abril a octubre per a particulars i serveis adaptats per a grups: tarifes especials en sortides programades, privatitzacions i serveis a mida per a diversos esdeveniments: seminaris, còctels, bufets, celebracions familiars, incentius, equipaments … L’equip està format per personal de temporada, a qui l’empresa vol conservar d’una temporada a l’altra: capitans i mariners qualificats, agents de bitllets a les zones de recepció dels diferents ports, personal i gestors de les oficines. A finals de 2019, el nostre amor per la feina ben feta es va veure recompensat amb l’obtenció de les etiquetes Quality Tourism & Occitanie Sud de France. Els nostres serveis: creuers i viatges per mar per descobrir la Côte Vermeille i la Costa Brava (Espanya). Totes les nostres passejades es comenten i ressalten el patrimoni natural i cultural català. Sortides d’observació de dofins, etiquetades Sortides de natació d’observació de balenes a la cala de Paulilles, llançadores a Cotlliure, Banyuls. Creuers a Port-Bou, Cadaques (possibilitat de viatges d'anada per a excursionistes). Focs artificials vistos des del mar, llançadora per a la festa de la verema a Banyuls.

Experiències que ofereix

 • Découverte du Grand dauphin

  Découverte du Grand dauphin

  Observació de dofins al cor del parc natural marí del Golf del Lleó. La nostra etiqueta d’observació de balenes d’alta qualitat, instituïda pel santuari Pelagos i ACCOBAMS, garanteix el nostre compromís amb l’excel·lència ambiental per a la conservació dels cetacis a la Mediterrània i la sostenibilitat de la nostra activitat davant l’actual desenvolupament del turisme d’observació. Garanteix un enfocament que respecta els animals i el seu entorn natural. Sensibilitzem els nostres passatgers sobre la necessitat de preservar els cetacis i el medi marí, i l’impacte de l’activitat humana. Els comentaris educatius del capità es complementen amb la disposició d’un fulletó sobre les principals espècies susceptibles de trobar-se (cetacis, peixos, aus marines). Destaquem les peculiaritats i les accions del parc natural marí del Golf del Lleó. Els passatgers estan convidats a adoptar accions de responsabilitat ecològica a l’embarcació.

  • Natura, Esport
  • Alt Empordà
  • Famílies, Joves, Gent gran
  • 01/06/2021 - 10/07/2021
 • Croisières avec escale à Cadaques

  Croisières avec escale à Cadaques

  Ens dirigirem cap al sud per la Côte Radieuse i després per la Côte Vermeille i passarem a prop de la reserva marina Cerbère – Banyuls. Després de creuar el cap Cerbère i el cap Lauseil, ja estareu a Espanya. Podreu apreciar a l’altura del Cap Creus, reserva natural marina i terrestre des del 2000, una costa de colors ocres i vegetació típicament mediterrània. El capità adorna el creuer al llarg de la ruta amb comentaris sobre el patrimoni natural i cultural de Catalunya a banda i banda de la frontera. A Cadaqués, una escala d’unes 4 hores per dinar i visitar aquest magnífic petit, preservat i pintoresc poble de pescadors, amb carrerons impregnats d’història, la ciutat preferida de Salvador Dalí. Possibilitat de viatge d’anada en funció de la temporada per als excursionistes.

  • Natura, Cultura, Esport
  • Alt Empordà
  • Gent gran, Parelles, Famílies
  • 01/06/2021 - 10/07/2021
 • Baignade dans l'anse de Paulilles

  Baignade dans l'anse de Paulilles

  Tasteu les alegries d’un moment de relax al magnífic lloc protegit de la cala Paulilles, sens dubte una de les joies de la costa catalana. Gaudireu d’una hora i 45 minuts nedant des del vaixell (de 15 a 16.45 h) en aquesta cala d’aigües transparents. Aletes, màscares, snorkels i paletes a la vostra disposició.

  • Natura, Esport
  • Alt Empordà
  • Famílies, Parelles, Grups d'amics
  • 06/07/2021 - 10/07/2021

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en