• El Reixac Casa Rural

  Ripollès - Girona
 • El Reixac Casa Rural

  Ripollès - Girona
 • El Reixac Casa Rural

  Ripollès - Girona
 • El Reixac Casa Rural

  Ripollès - Girona
 • El Reixac Casa Rural

  Ripollès - Girona
 • El Reixac Casa Rural

  Ripollès - Girona
 • El Reixac Casa Rural

  Ripollès - Girona
 • El Reixac Casa Rural

  Ripollès - Girona
 • El Reixac Casa Rural

  Ripollès - Girona
 • El Reixac Casa Rural

  Ripollès - Girona

El Reixac Casa Rural

Una casa autèntica de turisme rural a Sant Joan de les Abadesses. Ideal per a descansar, fer senderisme i turisme cultural. Ambientació única amb un aire provençal que la fa única i singular. El Reixac ha estat reconeguda en les principals revistes d’interiorisme i decoració del país. La Carme i en Ferran han fet del Reixac una casa acollidora, omplint-la de detalls, restauracions de mobles i altres elements de decoració que donen personalitat a aquesta masia plena història. Disposa de 5 allotjaments independents : – Els Mossos, per a 6/7 persones amb 3 habitacions dobles, 2 banys, cuina, menjador i sala d’estar – La Cabana, per a 4/5 persones amb 2 habitacions dobles, 1 bany, cuina, menjador i sala d’estar _ El Galliner, per a 4/5 persones amb 2 habitacions dobles, 1 bany, cuina, menjador i sala d’estar _ El Xalet, per a 6/8 persones amb 3 habitacions dobles, 2 banys, cuina, menjador i sala d’estar _ El Colomar, per a 2/3 persones amb 1 habitació doble, 1 bany, cuina, menjador i sala d’estar Els allotjaments estan equipats amb calefacció, piscina i llar de foc, compten amb terrassa i / o pati. La cuina amb rentavaixelles, forn, microones, torradora i cafetera. El bany privat consta de dutxa i assecador. La casa té WiFi gratuïta a tot l’establiment, zona d’activitats i lleure,

Experiències que ofereix

 • El Reixac Aprén

  El Reixac Aprén

  El Reixac Aprèn
  reptes compartits “el món que habitem”


   


   


   


  El Reixac és una casa que no només és una casa: és un lloc on es teixeixen vincles i relacions que fan el món una mica més habitable. Per això hem decidit fer un pas més enllà i obrir la casa i el seu entorn a l’experiència d’aprendre junts. No es tracta d’aprendre per aprendre, sinó de compartir reptes entorn de persones que ens poden ajudar a anar més enllà del que saber fer i pensar.


   


   


   


  Estem en un temps en què els límits de la imaginació s’estrenyen i s’enfosqueixen. La por domina els imaginaris de futur i el llenguatge s’omple d’insults i de retrets. Aprendre a formular problemes i trobar eines per a transformar-los és la manera més efectiva per alliberar-nos de les nostres pors. I la millor manera d’aprendre és conviure. Donar-nos el temps i l’espai per estar junts entorn d’allò que encara no sabem. Això és el que vol ser Reixac Aprèn: una oportunitat per aprendre i conviure i per estar junts entorn del que encara no sabem però necessitem pensar.


   


   


   


  Els caps de setmana de Reixac Aprèn comptan amb una persona o persones invitades que ens proposan un curs on compartim els següents reptes:


   


   


   


  *explorar la relació entre aprendre i conviure: tots els participants gaudeixan d’un cap de setmana allotjats al Reixac amb àpats inclosos on les sessions d’aprenentatge es combinan amb moments de lleure, d’informalitat i d’amistat.


   


   


   


  *experimentar la relació entre pensar i actuar: fer i pensar no es poden separar. Només ens transformen les idees de les quals podem fer experiència. Per això tots els cursos incorporan una dimensió pràctica que ens permet compartir eines immediates de transformació i de canvi.


   


   


   


  *aprendre a partir de reptes compartits: cada curs del Reixac Aprén planteja algun repte als participants, que els posi en situació d’haver de pensar i d’avançar junts


   


   


   


  *posar en pràctica un pensament vinculat al territori: el Reixac està situat en una comarca, el Ripollès, que no només és un indret verd i acollidor sinó que té una història i una gent que lluiten i formen part de les transformacions del nostre present. Els cursos i tallers del ReixacAprén proposen, també, oferir una ocasió de conèixer aquest territori a partir dels temes específics i dels reptes que s’hi treballin.

  • Natura, Cultura, Esport, Enogastronomia, Salut i Benestar
  • Ripollès
  • Joves, Parelles, Sèniors

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en