• En Ruta Girona

  Garrotxa - Girona

En Ruta Girona

EN RUTA GIRONA és una empresa de turisme actiu que organitza excursions i guiatges en senderisme interpretatiu a la Garrotxa i al seu entorn, i que organitza petits esdeveniments com ara tallers de cuina o activitats pel foment del treball en equip en diferents espais. És una proposta que posa a l’abast de tothom els recursos naturals i turístics de la Garrotxa, posant una atenció especial en aquelles activitats turístiques que respectin i tinguin cura del nostre entorn natural, històric i social per no comprometre’l de cara al futur. Combinem l’slow travel i el turisme responsable. Defugim de la massificació dels espais i de l’estacionalització de l’activitat turística, alhora que gaudim del territori d’una manera reposada i sense presses. Descobrim els productes de qualitat i de proximitat mentre ens divertim descobrint el plaer de menjar bé i sa, i gaudim i experimentem amb la gastronomia de la nostra terra tot potenciant l’economia local i les activitats respectuoses amb el medi ambient. Us convidem a practicar el senderisme, i junts explorarem i descobrirem els indrets més amagats i autèntics de la regió volcànica de la Costa Brava i del Pirineu de Girona: la Garrotxa!

Experiències que ofereix

 • Sortides de senderisme interpretatiu

  Sortides de senderisme interpretatiu

  Podeu consultar totes les propostes o fer-nos una petició a www.enrutagirona.cat/sortides


  Us descobrim diferents espais de la comarca de la Garrotxa i comarques veïnes: l'espectacularitat del vulcanisme i la sinuositat del seu relleu, paisatges agroforestals encisadors, el pes de la història dels pobles i viles medievals, les ermites amagades en enclavaments increïbles, l'art del modernisme a les ciutats i pobles, paratges d'aigua on refrescar-se, les vistes des dels cims i miradors naturals, els itineraris més agradables…


  Us expliquem la història i les llegendes i us ensenyem la natura i la cultura d'una gent i d'un paisatge. Entenem que el turisme actiu ha de ser responsable i de qualitat, on la sostenibilitat amb l’entorn i el respecte a l’economia local han de tenir-hi un valor rellevant. I per això practiquem l’slow travel i deixem que el ritme el marqui cada client, perquè estem convençuts que tant important és el camí com el destí: gaudim intensament del territori d'una manera reposada i sense presses, potenciant aquells petits plaers de la vida que trobem en l’economia local i en les activitats respectuoses amb el medi ambient.

  • Natura, Cultura, Esport, Enogastronomia, Salut i Benestar
  • Garrotxa
  • Famílies, Grups d`amics, Empreses
  • Tot l'any
 • Tallers de cuina i xef a domicili

  Tallers de cuina i xef a domicili

  Podeu consultar totes les propostes o fer-nos una petició a www.enrutagirona.cat/xef


  Les millors decisions sempre es prenen al voltant d’una taula. Perquè és allà on ens reunim, ens discutim, riem, ens sorprenem, ens retrobem, ens emocionem, ens disgustem, ens enamorem, ens avergonyim, ens alegrem… i per sobre de tot és allà on compartim. Per això creiem que l’experiència de cuinar va més enllà de l’alimentació: permet connectar directament amb l’amor i les emocions. I per això cuinar ens fa feliços.


  Certament la cuina és seriosa, però no hem d’oblidar que hem vingut a jugar i divertir- nos. Perquè cuinar també és un joc que hem de saber gaudir des del primer moment just quan escollim els ingredients i ens concentrem en l’elaboració fins que ja estem asseguts a taula vivint moments inoblidables. Per això promovem una vida sana amb una alimentació variada, amb aliments reals i de proximitat, on destaquen els vegetals, els llegums, les hortalisses, els cereals, les fruites, les fruites seques i els greixos saludables.


  Ens encanta compartir els nostres coneixements de cuina amb tothom que tingui ganes d’escoltar-los, ja sigui per descobrir nous sabors o per viatjar pel temps als records de la cuina més tradicional. Ja sigui cuinant sols, amb companyia i sobretot amb nens, ens desplacem allà on faci falta i escoltem les vostres propostes i necessitats, amb tallers personalitzats, jocs culinaris, trobades d’amics, celebracions, teambuildings corporatius… i si teniu alguna idea, ens ho passarem bé fent-la realitat.

  • Natura, Cultura, Esport, Enogastronomia, Salut i Benestar
  • Garrotxa
  • Famílies, Grups d`amics, Empreses
  • Tot l'any

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en