• Kayaks & Summits

  Alt Urgell - Lleida
 • Kayaks & Summits

  Alt Urgell - Lleida
 • Kayaks & Summits

  Alt Urgell - Lleida
 • Kayaks & Summits

  Alt Urgell - Lleida
 • Kayaks & Summits

  Alt Urgell - Lleida
 • Kayaks & Summits

  Alt Urgell - Lleida
 • Kayaks & Summits

  Alt Urgell - Lleida

Kayaks & Summits

Kayaks & Summits ofereix excursions en caiac, a peu i amb BTT.

Les excursions en caiac es desenvolupen en aigües tranquil·les al Pantà d’Oliana. Dintre d’aquesta modalitat hi ha 3 fórmules: l’excursió guiada, la travessa i el lloguer.

Les excursions de senderisme i de BTT les fem per tota la comarca de l’Alt Urgell i part de la Cerdanya. Poden incloure o no, el lloguer de bastons de marxa nòrdica o de la bicicleta.

A la pàgina: www.kayaksandsummits.com es poden veure les condicions i en què consisteixen les fórmules de caiac i de BTT. Hi trobeu també unes propostes concretes de senderisme, agrupades per excursions de migdia o de dia sencer.

El que totes les activitats tenen en comú, és que són una barreja molt completa d’esport, d’experiència de natura, de cultura, de descoberta. Acompanyem al client en la correcta execució de la tècnica, sigui amb caiac, amb els bastons o amb la BTT. A més aquests són els mitjans que permeten al client moure’s amb autonomia en un medi natural salvatge i diferent.

Totes les excursions inclouen algunes atraccions, com el congost, un afluent del Segre, un cim, una ermita, un arbre centenari, la flora, la fauna, les condicions de l’alçada, orientació, clima, sòl, influència humana, etc., que dona peu a comentaris i a aprofundir o de fer una mica d’educació mediambiental, d’història…

El client contacta amb nosaltres directament o a través d’allotjaments. També hi ha preus de grup i una activitat amb caiac dirigida a grups de nens de colònies i concretament al casal de Coll de Nargó i el d’Organyà. Kayaks&Summits també té un casal d’estiu propi, de BTT.

Experiències que ofereix

 • Excursió guiada amb caiac

  Excursió guiada amb caiac

  Embarquem a prop de Coll de Nargó, a la Cua del Pantà. Comencem amb un breu exercici per familiaritzar-nos amb el material i la tècnica bàsica.
  Ens posem en marxa: Simplement per aprofitar la gran extensió d’aigua navegable, per practicar exercicis, tot seguint les instruccions, o per fer una excursió més llarga i fins i tot per arribar a llocs amagats. Planifiquem el recorregut en funció de la meteo, del teu nivell, o del que tu vols.

  Es pot visitar la desembocadura del Sallent i fer una petita exploració a peu allà, o passar pel Congost dels Esplovins. El paisatge rocós i vertical, i el silenci que regna aquí, impressiona i ens fa sentir petits…

  Fem una pausa en una platja on només s’hi arriba amb caiac. Després d’un beure i un mos, el vent, si és que n’hi ha, ens ajudarà a la tornada. Hi ha la possibilitat, si el temps convida, de banyar-se.

  Els caiacs són d’un tipus estable, autobuidable, i aptes per a 1, 2 o 3 persones.

  L’excursió inclou: caiac, pala, armilla salvavides, assegurança d’accidents i RC i guia acompanyant. El client ha de saber nedar, portar banyador o roba de recanvi, xancles o calçat sofert i tovallola.

  Se us proporcionarà un bidó estanc per portar per exemple; el mòbil, les claus, d’una peça de roba, quelcom per beure o menjar.

  DISTÀNCIA: a convenir
  TEMPS: 2h

  • Natura, Cultura, Esport
  • Alt Urgell
  • Famílies, Grups d`amics, Parelles
  • Tot l'any
 • Excursió Guiada de Senderisme

  Excursió Guiada de Senderisme

  EXCURSIÓ DIA SENCER

  Ascensions a pics de muntanya.
  Ens llevem d’hora, llestos per viure una aventura. Amb la fresca i la serenor del matí es puja més bé i sense suar. Quan el sol ja està més alt i crema amb més força nosaltres ja hem guanyat uns centenars de metres de desnivell i estem en un paratge relativament fresc. També ens garanteix estabilitat meteorològica i bona visibilitat per gaudir les vistes.

  Si no heu pujat mai a un cim, veureu que realment és una experiència única. Encara que potser no estem tan preparats i en forma, val la pena fer un esforç extra i cansar-se una mica. Et fa sentir més viu! La cadència dels passos, ara veient el sender, ara alçant la vista per triar el millor accés. Veure com canvia el paisatge.

  Hem deixat els camps enrere, la següent etapa passa pel bosc. Primer són roures i alzines, després pins i avets. Avancem i el paisatge es torna més obert. Els arbres són més escassos i els prats alpins cada cop més extensos. L’alçada és un dels factors que determina quina vegetació ens trobem pel camí.

  Una bella orquídia és el motiu per una breu, però benvinguda pausa. No oblidem, però, que hem vingut a fer el cim! Els últims ploms sempre pesen més, però un cop arribats a dalt, el cansament s’esvaeix. Mirem al voltant a altres muntanyes, una rere l’altra, cada cop amb un blau més clar. A la vall podem distingir alguna carretera i casetes.

  La civilització ha quedat tan lluny i és tan petita. Els problemes de cada dia són relatius. Aquí estem lluny, a dalt del cim, només hi ha roca pelada. Toca el vent a la cara, obrim tots els sentits. Estem sols entre tanta magnitud i estem ben vius!

  Veieu la pàgina www.kayaksandsummits.com per propostes concretes d’excursions.

  Utilitzeu el full de contacte a la web, o truca’ns al (00-34) 630 112 660

  Planifiquem la vostra experiència!

  • Natura, Cultura, Esport
  • Alt Urgell
  • Joves, Joves, Joves
  • Tot l'any

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en