• Team Emotions

  Alt Urgell - LLEIDA

Team Emotions

Després d’una llarga experiència dintre del sector turístic i d’activitats de lleure. Toni Mas, vol concentrar aquests anys d’experiència i les seves diferents activitats en un nou producte.

TEAM EMOTIONS.

Amb Team Emotions es vol crear una infrastructura que permeti coordinar una sèrie de grups de turisme actiu arrel dels contactes i clients que Toni Mas ja posseeix . A aquests clients s’els hi ofereix nous productes, tant d^activitats d’esports i lleure com del sector multimedia.
Els productes van dirigits a grups de persones preferentment a empreses que volen fer activitats dintre o fora d’un programa de viatge. Ja siguin aquestes activitats, d’aventura, de lleure, de formació, de contacte amb la natura etc.

Tanmateix es pretén aquestes activitats siguin de tipus formatiu i que els clients es puguin relacionar entre ells en un entorn de natura molt diferent a l’habitual.

L’edat dels clients volta entre els 18-65 anys encara que formarien el centre de la campana de Gaüs aquells entre els 25-55 anys.
Aquests clients poden venir o be directament a partir de les accions publicitàries de Team Emotions, ja sigui via internet, a traves de la pagina web (www.tonimas.com)

Experiències que ofereix

 • Team Emotions

  Team Emotions

  Organització d’ activitats d’ Oci i aventura en la zona de l’Alt Urgell, amb extensions d’àmbit internacional.
  Assessorament  en activitats tècnic-turístiques. La principal activitat del producte/servei Team Emotions serà la organització i coordinació d’activitats per a grups. Ja siguin aquestes de caràcter formatiu, lleure, aventura, etc. .
  Team emotions organitza i coordina activitats que un grup fa durant un viatge o una estada.
  Reunions de formació , activitats de lleure, i diversos.
  Es a dir, guia el grup i verifica que tots els serveis contractats per l’empresa o grup client, es compleixin, amb les garanties de qualitat pactades.

  • Natura, Cultura, Esport, Enogastronomia, Salut i Benestar
  • Empreses, Grups d`amics, Parelles

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en