• La Solana de Foradada

  Alt Urgell - Lleida
 • La Solana de Foradada

  Alt Urgell - Lleida
 • La Solana de Foradada

  Alt Urgell - Lleida
 • La Solana de Foradada

  Alt Urgell - Lleida
 • La Solana de Foradada

  Alt Urgell - Lleida

La Solana de Foradada

Es tracta d’un acollidor establiment situat en una casa del segle XIX. Disposa de jardí i terrassa sobre la vall, deliciosa les tardes i vespres d’estiu.

Un menjador amb només sis taules, per a un màxim de 22 persones, i una sala privada per a fins a 8 comensals, càlids i acollidors.

La màxima qualitat de les matèries primeres i la cura en l’elaboració d’una renovada cuina tradicional són els principis sobre els quals es fonamenta el reconeixement de què gaudeix la casa.

El Josep A. Sánchez i el Ricard Zamora l’obriren i en tenen cura des de fa més de 25 anys. De la nostra cuina surten plats de neta base tradicional convenientment adaptats als gustos actuals, on la memòria retroba sabors ja arrelats en la nostra genètica. : El brou, amb una pilota suau i flonja, aromàtica; un romesco ben espès per a amanir una versió personal i en miniatura del xató; arrossos de temporada (de bolets de tardor -argelagons sempre que s’hi donen-, de mar, negre…) La ventresca de bacallà en roux d’espàrrecs verds; el conill escabetxat, gelatinós -sàvia semi-conserva d’origen antiquíssim-; les carns magres, confitades pacientment… I la innovació, present sutilment sempre, guanya protagonisme en capritxos a la degustació d’entrants i atreviments a les postres: pastissos, cuallades, escumes i esponjosos, núvols i altres textures, combinats també, -inevitable- amb creacions de la dolceria popular que tant ens agrada…

I la innovació, present sutilment sempre, guanya protagonisme en capritxos a la degustació d’entrants i atreviments a les postres.
I la innovació, present sutilment sempre, guanya protagonisme en capritxos a la degustació d’entrants i atreviments a les postres: pastissos, cuallades, escumes i esponjosos, núvols i altres textures, combinats també, -inevitable- amb creacions de la dolceria popular que tant ens agrada…

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en