• Refugi de la Feixa

  Baixa Cerdanya - Girona
 • Refugi de la Feixa

  Baixa Cerdanya - Girona

Refugi de la Feixa

El Refugi de la Feixa és un refugi de muntanya que aporta per una filosofia de consum responsable i ecològic. Els productes que s’ofereixen són artesans, de procedència local i de qualitat. És un refugi eco-sostenible i autosuficient, tot respectant el medi ambient. També té un compromís social de benefici a la comunitat i de transmissió d’una sèrie de valors, amb una vocació és educativa, informativa, respectuosa i conseqüent amb els valors positius que porten associats la muntanya, la natura i l’esport. S’ofereix allotjament; servei de bar/restaurant; informació de rutes i activitats a la zona i s’hi organitzen tallers naturalistes i de benestar i salut.

Experiències que ofereix

 • TALLERS I ACTIVITATS NATURALISTES I DE SALUT

  TALLERS I ACTIVITATS NATURALISTES I DE SALUT

  El Refugi i el seu entorn transmeten una energia única, per tal de fer-hi activitats de Salut com ara tallers de Taichi, Ioga, Banys de Bosc… a més, hi haurà la possibilitat de dinar o allotjar-se.
  El refugi de la Feixa té una màgia especial, no és només un lloc on trobar menjar i sostre, sinó també un refugi per l’ànima…


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


   


  L’entorn del Refugi gaudeix d’una protecció especial (PEIN), fet que ajuda a preservar la fauna i flora de l’alta muntanya.
  És per aquest motiu que és el lloc idoni per a realitzar-hi tallers naturalistes de reconeixement de la fauna i la flora.

  • Natura, Esport, Enogastronomia, Salut i Benestar
  • Baixa Cerdanya
  • Famílies, Joves, Grups d`amics

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en