SAS J et O MANAGEMENT

Tranquil, amb una vista impressionant sobre el mar, mentre es troba al cor de Canet en Rosselló i els seus llocs d'oci, botigues, bars i restaurants, l'Hotel Saint Georges, Facing the Sea gaudeix d'una ubicació excepcional al costat del mar. estigueu sols, en parella o amb la vostra família, a Saint Georges hi ha alguna cosa per a tothom. Situat just davant de la platja de sorra fina, gràcies a la piscina i l’espai adaptat per als nens, la relaxació serà la paraula clau de la vostra estada. Les etiquetes Quality Tourism ™ i Accueil Vélo (a 400 m de la carretera EUR8VELO N8) us garanteixen una càlida acollida i serveis adaptats a les vostres necessitats. Gaudiu de l'únic bufet d'esmorzar servit davant del mar al complex i degusteu productes casolans i locals gràcies als nostres proveïdors de la regió. Massatges de relaxació, préstec de bicicletes, préstec de jocs per a tota la família i per a la platja, biblioteca d'autors locals, consells sobre activitats a Canet i altres llocs … tot convida a compartir.

Experiències que ofereix

 • UN SÉJOUR EN FAMILLE

  UN SÉJOUR EN FAMILLE

  Nens feliços, pares relaxats: habitació triple Estar tranquil per passar un dia gaudint de la platja sense tenir el vostre fill a la pasta és temptador, oi? Us oferim una habitació triple amb vistes al mar o terrassa (parella amb un nen de fins a 11 anys) per una nit amb esmorzar inclòs, amb entrada al club O’zipo Camp per al vostre fill i una gandula al mateix club per a cada un. dels pares. Això us permetrà passar un dia a la platja dedicant-vos temps mentre el vostre fill es diverteix tot el dia. En estar al mateix club que el vostre fill, podeu menjar o no amb ell a dinar. Per un total de – 153 € a mitja temporada (17/04 – 28/05) – 159 € en temporada alta (29 / 05-25 / 06 i 12 / 09-02 / 10) – 163 € en temporada molt alta ( 06/09/07 i 29 / 08-11 / 09) Voleu gaudir encara més? Així doncs, reprenem el mateix concepte, però aquesta vegada durant dues nits i en lloc de quedar-vos els dos dies al club a la gandula, us suggerim que us prestem les nostres bicicletes, clàssiques o elèctriques durant 2 hores i que continueu amb una sessió de massatge. en parella. Per un total de – 400 € a mitja temporada (17/04 – 28/05) – 412 € en temporada alta (29 / 05-25 / 06 i 12 / 09-02 / 10) – 421 € en temporada molt alta ( 26 / 06-09 / 07 i 29 / 08-11 / 09)

  • Natura, Esport, Salut i Benestar
  • Alt Empordà
  • Famílies, Affaires, Parelles
 • CANET NATURE

  CANET NATURE

  QUEDEU-VO AL MAR I DESCOBREIX EL PARC NATURA 2000 SITUAT ALGUNS QUILOMÈTRICS, GRÀCIES A LES BICICLETES FETES AL VOSTRE ELIMINACIÓ GRATUURT DURANT LA VOSTRA ESTADA. AL PROGRAMA, ROSES DE FLAMANTS I FLORA MEDITERRÀNIA.

  • Natura, Esport
  • Alt Empordà
  • Parelles, Famílies, Gent gran
 • DECOUVERTE DES VIGNOBLES CANETOIS A VELO

  DECOUVERTE DES VIGNOBLES CANETOIS A VELO

  QUEDEU-VOS AL MAR I APROFITEU LES BICICLETES DE LLOGUER PER DESCOBRIR LES 5 VINYES DE CANET EN ROUSSILLONS. ENTRE MAR I MUNTANYES, PER A UNA TAST DE PERSONATGE.

  • Natura, Esport, Enogastronomia
  • Alt Empordà
  • Parelles, Grups d'amics, Gent gran

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en