Vinyes del Solsonès

El projecte neix l’any 2011 fruit de la passió. Del fet de convertir un ofici, en una manera de viure.
Parlem d’un projecte de vida, d’una connexió amb la terra a través d’intangibles que van més enllà de quelcom físic. Per nosaltres és molt important poder explicar com ho sentim, com ho vivim personalment, ja que tot això s’acaba transmetent d’una manera o altra, als nostres productes. Els nostres productes que ens identifiquen, que són vins vius que transmeten, que emocionen. Vins que representen una fotografia fixa del elements que durant tot l’any han anat moldejant aquella collita, mitjançant les condicions meteorològiques que l’han forjat. Vins marcats per les terres primes i pobres que tenim a la nostra comarca, vins que provenen d’uns raïms amb una marcada concentració i un caràcter que els fan únics. Vins amb una alta acidesa natural, gràcies al clima de muntanya que ens fa d’embolcall. Vins d’alçada. Vins de llarga vida.
Treballar en connexió amb la natura i conservar la seva harmonia és el nostre capteniment principal. Tota la resta va fluïnt. Cultivem la terra de forma orgànica amb pinzellades de biodinàmica, que mica en mica anem incorporant a nostre dia a dia.
I tot això ho fem amb l’ànima i des de l’ànima, per tal que puguis disfrutar dels nostres vins, de la mateixa manera que nosaltres gaudim criant-los i fent-los créixer fins que volen a la teva taula.

Experiències que ofereix

 • EXPERIÈNCIES ENOTURÍSTIQUES

  EXPERIÈNCIES ENOTURÍSTIQUES

  VISITA BÀSICA
  Vine a conèixer el nostre celler i fes un lleuger passeig per les vinyes del Santuari. Acabarem amb un tast de 2 dels nostres vins.

  Visita Maridatge
  Palpa les sinèrgies creades entre les parets del Monestir. Descobreix en una visita conjunta el Celler i la Formatgeria del Miracle. L’experiència finalitza amb regal pels sentits, tast maridatge dels nostres vins amb els exquisits productes de la formatgeria.

  Visita Exclusiva:
  Viu una experiència única de la mà del Jordi. Visita a les vinyes on t’explicarà tot el que vulguis saber sobre la viticultura que practica. Una vegada al celler, podràs gaudir d’un tast dels vins que encara no es troben al mercat, directament de la bóta. I finalment, disfruta d’una pausada conversa, acompanyada d’una taula de productes de proximitat, i on podràs tastar també els vins experimentals que mai han sortit del celler.

  TALLER PER A NENS
  Com a complement i en totes les experiències, hi ha la possibilitat que els més petits disfrutin de tallers relacionats amb la nostra activitat, mentres els adults gaudeixen de la seva visita al 100%.

  • Natura, Enogastronomia
  • Alt Empordà
  • Parelles, Sèniors, Grups d`amics

Vols formar part delprojecte Epiremed

INSCRIU-TE
Aquesta web en